≫ 

Ale, ale Srbija: Inspektor Blaža napravio pesme za prave Orlove i Orliće! (VIDEO)

Ovo će se pevati tokom Mundijala

  • 5

Fudbaleri Srbije svoj prvi meč na prvenstvu igraju u nedelju od 14 sati sa Kostarikom u okviru grupe E na Mundijalu u Rusiji, a dodatni podstrek pružiće im i nova navijačka pesma Inspektora Blaže.

>>>Žena Viktora Troickog podržala pakleni plan koji bi većini dama koristio u vreme Mundijala! (FOTO)

Pesma je zapravo, govereći Blažinim jezikom, "staro-nova" jer je na već postojeću pesmu iz 1998. godine Blaža "dosnimio" nove reči i dva nova spota - "za staro i mlado".

- Ovo mi je treće Svetsko prvenstvo. Posle pesme “Ale Ale” iz 1998.godine, kada su igrali Piksi, Dejo, Mijat i drugi, druge verzije iz 2010. godine, u Južnoj Africi, kada su igrali Vidić, Stanković, Pantela, ovo je treći put da sa Kljunovima pravim neku vrstu podstreka za naše fudbalere. Napravili smo dve verzije spota, tako da će uživati i staro i mlado - ističe Prljavi Inspektor Blaža ta Telegraf.

VIDEO: Inspektor Blaža snimio pesmu za Svetsko prvenstvo u Rusiji za Orliće

I zaista dobro poznata pesma, dobro poznati refren: "Ale, ale Srbija!", još jednom ulazi u uši na prvo slušanje, ništa menje nego što naši fudbaleri i zaslužuju.

- Veliki je uspeh plasman na Mundijal i lepo je što će cela Srbija biti srcem uz naše igrače. Na njima je da nam se oduže - dodaje Blaža.

Za fudbalere navija i "staro i mlado", kaže Blaže, pa je to jedan od glavnih razloga zašto je napravio i verziju za mališane.

VIDEO: Pesma Inspektora Blaže za Svetsko prvnstvo za vremešnije Orlove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sas@

    16. jun 2018 | 19:41

    Bzvz!! Jedina vredna pomena je pesma pravljena za vreme nastupa košarkaške reprezentacije! Ovo je i više nego prosto, klasično i nimalo adrenalinski..obzirom na namenu iste. Elem, u regionu to jedino umeju 'kockasti' .. i ovaj put imaju više dobrih i reklama i navijačkih songova. Znači, Blažo odustani - dosadan si!

  • Goca

    16. jun 2018 | 19:38

    Boze pomozi!!!!

  • Gordana Kamatovic

    16. jun 2018 | 19:21

    Orlovi igrajte i osvetlajte boje Srbije,neka ceo svet vidi kije Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA