≫ 

Matić objavio fotku gde se sam bije sa celim timom Kostarike, a komentar pokazuje na šta je sve spreman za Srbiju! (FOTO)

Zamenik kapitena Orlova nije ustuknuo pred čitavim protivničkim timom i sam je krenuo na sve njih

  • 10

Orlovi su oduševili naciju u prvoj utakmici Mundijala protiv Kostarike, gde su pobedili sa 1:0! Više od pobede, navijače je odušeila borba koju su prikazali i kako su "ginuli" za dres Srbije!

Jedna od najupečatljivijih scena bila je u završnici utakmice, kada se Nemanja Matić sukobio sa celim timom Kostarike, nakon što je jedan od članova stručnog štaba želeo da ga isprovocira uzimanjem lopte pored aut linije.

Matić je pokazao zube i sam je krenuo na čitavu klupu rivala, kojima su se pridružili i mnogi igrači iz polja. Nekoliko sekundi je trajalo koškanje i guranje, a Matić je sve vreme bio sam, dok se nisu pridružili i ostali igrači Srbije, nakon čega se situacija smirila.

Ta situacija bila je i hit na društvenim mrežama, pa su mnogi savetovali i predsednika SAD-a, Donalda Trampa, da pozove Matića da mu čuva granicu sa Meksikom.

Sam Matić je posle meča opisao i zašto je ušao u sukob, a oglasio se i na Instagramu, gde je uz fotografiju sukoba napisao i komentar kojim pokazuje koliko je spreman da brani dres sa nacionalnim grbom.

- Ne dam ja na tebe! - napisao je Matić uz zastavu Srbije.

 
A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

Srbija svoj naredni meč igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova, a pobeda bi našem timu donala plasman u nokaut fazu.

Taj meč biće istorijski. Kvota na pobedu Srbije je 2,85, a na trijumf bez primljenog gola čak 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Švajcarska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smilie

    19. jun 2018 | 12:09

    Gledao sam utakmicu...prenos je bio oz Nemacke i komentator je i tamo rekao da je to sto je uradio trener užasno i da je pokušao da dobije na vremenu. Sto je Nemanju iznerviralo.

  • Zvonko

    19. jun 2018 | 08:57

    Boze sa cim se mi hvalimo

  • шумадинац

    19. jun 2018 | 10:51

    Тако је брале!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA