Ceo stadion se smejao Irancu: U poslednjim sekundama izveo najsmešniji aut svih vremena! (VIDEO)

Šta je ovim hteo da uradi?

  • 4

Na utakmici Španije i Irana videli smo jednu od najkomičnijih situacija dosadašnjeg toka Mundijala. Za to je zaslužan levi bek Iranaca, Milad Mohamadi, koji igra za Ahmat iz Groznog.

On je u poslednjim trenucima utakmice, kada je ostalo toliko vremena samo da se izvede poslednji aut, pokušao da ubaci loptu daleko u kazneni prostor.

Uzeo je ogorman zalet, pokazao je ka nebu i pomolio se za sreću, a onda je izveo potez zbog koga će sigurno biti predmet šala na društvenim mrežama u narednom periodu.

Nije jasno šta je time hteo da uradi, ali pokušao je kolut pre nego što je izbacio loptu, ali je onda shvatio da je sve pogrešno uradio i vratio se da ponovo izvede aut.

Samo je izgubio dragoceno vreme, ali je postao meta šale i dospeo u centar pažnje.

VIDEO: Navijači Srbije stigli u Kalinjingrad i odmah poslali poruku Švajcarskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    20. jun 2018 | 23:49

    Mogu mu se smejati, ali onaj ko zna šta je čovek pokušao da uradi, zna da se na taj način lopta može baciti dosta dalje nego "normalnim" izvođenjem.

  • NekoKo

    20. jun 2018 | 23:55

    Naši novinari su za smejanje ali plakanje koliko nemaju pojma o fudbalu. Kao neko ko nema sluha a sluša muziku i pokušava da reprodukuje ono što je čuo. Tako oni gledaju i prenose fudbal. To je samo jedan od pokazatelja gde se naš fudbal nalazi - na samom dnu.

  • Mirkn

    21. jun 2018 | 03:38

    Pokazao je momak da fubal nije samo igra i da se ne vrti sve oko barse,reala,psg,sitija i para. NOVAC JE UNISTIO FUDBAL!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA