22

Procureli dokumenti sa Kosova, Šaćiri i Behrami su Srbi! (FOTO)

Postoji dokaz da su aktuelni reprezentativci Švajcarske svojevremeno upisani u registar državljana naše zemlje

Pred Fudbalski duel Švajcarske i Srbije u petak u Kaljiningradu najmanje se priča o švajcarsko-srpskom sportskom okršaju na zelenom terenu, umesto toga u žiži su tradicionalne albansko-srpske provokacije.

>>> Počela sprdnja na Mesijev račun: I pre meča Argentinac je znao da se sprema potop! (FOTO) (VIDEO)

Poznato je da u timu Švajcarske igra nekolicina fudbalera koja je rođena ili je poreklom sa teritorije Kosova, kao što su Valjon Behrami i Džerdan Šaćiri, a upravo su oni najglasniji u nacionalističkim izlivima pred meč dve reprezentacije.

Šaćiri je išao dotle da je kopačkama sa amblemima takozvane kosovske države provocirao naše fudbalere, ali pritom je zaboravio da je i sam državljanin Srbije (rođen u Gnjilanu).

Naime, Telegraf.rs je došao u posed Šaćirijevog izvoda iz matične knjige rođenih koji je izdat od strane Republike Srbije!

Isti dokument je vađen i za Šaćirijevog saigrača i zemljaka Valjona Behramija, koji, uz to, poseduje i državljanstvo Republike Srbije.

Evo i dokaza.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

VIDEO: Navijači Srbije stigli u Kalinjingrad i odmah poslali poruku Švajcarskoj

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Srbije

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Švajcarske

(Telegraf.rs)

Tagovi: Džerdan Šaćiri, Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbalska reprezentacija Švajcarske, Rusija 2018, Valon Behrami, Viber Rusija 2018

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (22)
Poređaj komentare:
 • G
  Gorgeous

  Izvod samo dokazuje da su rođeni na teritoriji Srbije odnosno SFRJ kako se tada zvala država u kojoj su se rodili. Nemojte nas vređati sa tim da su oni Srbi. NISU, ne daj bože

 • Б
  Божидар

  Нису срби него србијанци.Србијанац је држављанин Србије а србин је националност.

 • M
  Mile1970

  Ne daj Boze