≫ 

Uhapšeni Argentinci zbog tuče sa hrvatskim navijačima!

Huliganizam se Argentincima ni malo nije isplatio

  • 1

Ruska policija privela je sedmoricu Argentinaca posle tuče sa navijačima Hrvatske na utakmici njihovih reprezentacija u Nižnjem Novgorodu, saopštio je Organizacioni komitet Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji, prenosi Rojters.

>>>Besni Argentinci gazili Hrvate na podu: Pojavio se snimak šokantne tuče navijača u hodniku stadiona posle utakmice! (VIDEO)

Slučaj je sada, kako se navodi, kod pravosudnih organa.

FIFA je ranije danas saopštila da pokušava da identifikuje navijače koji su snimljeni kako se tuku tokom utakmice Hrvatska-Argentina u četvrtak u Nižnjem Novgorodu.

U međuvremenu su argentinske vlasti saopštile da su identifikovale četvoricu Argentinaca koji su snimljeni kako se tuku sa dvojicom navijača Hrvatske.

- Zatražićemo od ruskih vlasti da ih odmah privedu kako bi mogli da budu deportovani - navelo je ministarstvo bezbednosti Argentine.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako su Argentinci, besni zbog ubedljivog poraza (3:0), u hodniku stadiona napali Hrvata i zadali mu udarce, čak i dok je ležao.

Veći incident sprečilo je obezbeđenje na stadionu i rasteralo nasilnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA