≫ 

Skiči srpčad, cvili, kuka, CIA, Vatikan: Hrvati likovali zbog poraza Srbije samo dan pošto smo hvalili njihovu pobedu nad Argentinom

Srpski navijači drugačije su se poneli posle uspeha Kockastih nad Argentinom

  • 37

Ko tebe pohvalom, ti njega pokudom. Ovako otrpilike može da se opiše raspoloženje u Srba povodom pobede hrvatskih fudbalera nad Argentinom, i među Hrvatima, posle našeg poraza nad Švajcarskom.

>>> Srbi veličaju igru Hrvata, pljušte pohvale na račun veličanstvene pobede Kockastih!

Pisali smo o tome, srpski navijači su u velikom procentu bili oduševljeni igrom komšija, išli su do blage euforije, nisu se libili da to i javno kažu, pljuštale su pohvale na račun izabranika selektora Dalića, međutim kada je reč o Hrvatima i njihovom odnosu prema reprezentaciji Srbije, situacija je potpuno drugačija. Tu nema baš mnogo simpatija, ma kakav da je ishod u pitanju.

 Posle pobede nad Nemačkom u timu Meksika pucaju od samopouzdanja i veruju u novu pobedu – sada vredne kvote 1,70. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Južna Koreja – Meksiko.

VIDEO: Albanci divljaju po Švajcarskoj! Maltretiraju Srbe i slave uz "crnog orla"

Najbalaže rečeno, likovali su posle poraza Srbije od Švajcarske, komentari na portalima u komšiluku su većinski bili takvi, veličali su se Šaćiri i Džaka, njihove proslave golova.

Poraz na mundijalskoj premijeri Nemcima ne ostavlja mnogo izbora. Moraju da pobede. Otud i kvota 1,50 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Nemačka – Švedska.

Pročitajte samo neke (bez redakcijskih ispravki) koje smo preuzeli sa portala index.hr.

"Skiči srpčad, cvili, kuka, cendra, skviči... zavere, Nato, Vatikan...haha neprocjenjivo. Nema jednog čovjeka s mu*ima koji bi priznao da su ih Albanci nasuho po*arali. A kakav je to sex bio :) Opet svi drugi krivi. Presmiješni ste"

Nesrećno je Tunis pao pred Engleskom, ali Belgija je blistala protiv Paname, pa je i sada veliki favorit sa kvotom 1,30. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Belgija – Tunis.

"hehehe nema tu ništa loše, nek su malo isprskali srbadiju".

VIDEO: Albanci skidaju i skrnave zastavu Srbije u Švajcarskoj

"Prije nekih 12 godina mlada reprezentacija Srbije je dobila u Zaprešiću vršnjake iz Hrvatske. Gol su proslavljali simuliranjem pucanja iz automata po tribinama. Mladi reprezentativci. Ej! Sad kmeče".

"Ja ne vidim provokaciju, valjda je vide samo Srbi".

"Nikako da razumijem zašto Srbi u svakom pokretu protivnika vide provokaciju. Ako švicarski Albanci slave sa znakom Orla pa to je njihovo pravo!!! Srbi, da bi te izprovocirali dignu 3 prsta...i to je onda u redu...Orao pak ne. Svašta!"

"Jebate cuk, ovim srbima uvijek netko drugi kriv. Izgubili su zato jer su ovi drugi dali vise. Točka. Nema dalje"

"Meni ono sliči na lepezu! Ljudi se hlade poslije gola!"

Doduše, ima pozitivnih primera, nisu ni svi Hrvati oduševljeni ponašanjem Džake i Šaćirija, niti porazom Srbije.

"Imaju vaši još šansu sa Brazilom. Ako ohlade glave, naprave dobru strategiju, sve je moguće. I za nas su svi mislili da će nas Argentina satrati ali.... ispalo je da su čuda uvijek moguća".

"Ufff to pa more bolet srbe...ko jebe te primitivne šipke.....gremo Hrvaska & Srbija do konca!"

"Švicarski nogometni savez ih treba kazniti. Tamo predstavljaju Švicarsku, a ne Albaniju, niti Kosovo".

"Nije mi jasno kad im je Siptarija toliko u srcu sto nisu prihvatili poziv Kosova u reprezentaciju. Primitivizam i proseravanje na najvisem nivou..."

VIDEO: Tadić na ivici suza; Kako je bilo u svlačionici? - Ružno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvat

    23. jun 2018 | 15:16

    Dragi susjedi > a) Zašto bzvz potpirujete vatru citatima komentara s najgoreg hrvatskog portala kojeg posjećuju samo idioti? Samo debili tamo pišu i ostavljaju komentare... b) U HR emisiji poslije tekme su oko sporne situacije dvojica izrekli svoje mišljenje; Robert Prosinečki (znate tko je, ne moram pisati) je rekao da je bio prekršaj te da je trebao biti jedanaesterac, a Mateo Beusan (bivši nogometni sudac) je rekao da je bio prekršaj u napadu. I kome sada vjerovati? Obojica su stručnjaci i obojica se ne slažu oko iste stvari... c) Drž' te se protiv Brazila, navijam za vas! Pozdrav od Hrvata iz Zagreba.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    23. jun 2018 | 12:34

    Тако нам и треба... Добро пише у наслову :"Само дан након што су хвалили игру Хрватске"...Еј ми хвалимо игру закржљале расе а они једва чекају да било где изгубимо. Зато што брзо заборављамо и зато што пола наше нације откида на игру хрвата... Шта ме бре боли уво што они играју добро. И да буду прваци света,они мене не занимају јер су зло,јер живе од мржње према нама јер да нема нас не би било ни њих јер не би имали кога да мрзе... Сетите се само што су радили са арнаутима у Скадру и то вам није довољмно него још хвалите покатоличене.... Запитајте се мало!

  • Lols

    23. jun 2018 | 12:36

    Hrvati boluju od teske neizlecive bolesti zvana Srbi..ipak ih zalim,bolest je bolest!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA