≫ 

Zato je on egipatski bog! Salahova adresa procurila na internetu, reka ljudi mu se stvorila ispred kuće, a on je pokazao veličinu (FOTO) (VIDEO)

Velika grupa fanova najboljeg egipatskog fudbalera okupila se ispred njegove kuće, a njemu nije bio problem da im izađe u susret

  • 2

Najbolji fudbaler reprezentacije Egipta Mohamed Salah vratio se svojoj kući nakon eliminacije Faraona u grupnoj fazi na Mundijalu u Rusiji.

>>>Svi se smeju Senegalcu i njegovoj "reakciji" kod gola Kolumbije: Naslonio se na stativu, stavio ruku na kuk i gledao... (VIDEO)

Salahu je bila potrebna relaksacija nakon neslavnog nastupa Egipćana, koji nisu uspeli da osovje niti jedan bod posle tri odigrane utakmice u svojoj grupi.

Najbolji igrač Liverpula je bio najveća nada Egipćana uoči Svetskog prvenstva u Rusiji, s obzirom na sezonu karijere koju je odigrao u crvenom dresu tima sa Enfilda.

Međutim, Salah je usled povrede ramena koju je zaradio u finalu Lige šampiona, bio ograničen na samo dve utakmice na Mundijalu na kojima je postigao po jedan pogodak.

Navijači u Egiptu su se uželeli Salaha, a kada je njegova kućna adresa procurela na Fejsbuku, oni su preplavili ulicu i zaposeli prostor ispred njegove rezidencije.

Dok bi se neki igrači uplašili ovakvog prizora ispred svojih domova, Mo Salah nije ostavio svoje simpatizere dugo da čekaju ispred njegove kuće. Naime, 26-godišji napadač je sa velikim poštovanjem izašao u susret navijačima koji su došli da ga pozdrave i uzmu autogram od njega.

>>>Objavljen snimak tuče Brazilaca sa srpskom porodicom: Jedna stvar je posebno tužna u ovom prizoru! (VIDEO)

Takođe, jedan od razloga za ovakvu opsadu Salahove kuće, jeste vest da bi on navodno mogao da napusti nacionalni tim. Navodno, Salah se oseća da je zloupotrebljen u političke svrhe od strane Fudbalskog saveza Egipta i lidera republike Čečenije, Ramzana Kadirova.

Ipak, nakon ovakvog toplog dočeka svojih sunarodnika ispred njgovog doma, teško je verovati da će Faraoni ostati bez svog najboljeg igrača svih vremena.

VIDEO: Da li se Mo Salah bavi politikom i ko mu je ukrao i preprodao dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA