≫ 

Srpska snajka bodrila je Hrvatsku do četvrtfinala: Ovo je prelepa žena golmana Subašića! (FOTO)

Antonija Bozza supruga Danijela Subašića ostala je uz njgega uprkos svim iskušenjima

  • 27

Srbin Danijel Subašić, golman hrvatske selekcije, izrastao je u junaka tima na Mundijalu u Rusiji. Posle dva odbranjena penala, odveo je svoj tim u četvrtfinale pobedom nad Danskom 3:2 (1:1).

Međutim, srpska javnost nije ni znala da se radi o momku iz Zadra koji je srpskog porekla. Tek posle proboja u 1/4 finale i njegovih bravura narod u Srbiji je upoznao Danijela. Ovo je prilika da upoznate i Antoniju, njegovu suprugu.

>>> Zaklaću te ako se udaš za Srbina! Iza golmanskog heroja Hrvatske je potresan sukob sa tastom, zbog kog sada poriče korene

Antonia Bozza, pedagog s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru gde je i započela njihova ljubav pre 16 godina.

Iako se njen otac Ante protivio toj vezi, jer se nije mirio s činjenicom da je Danijelov otac pravoslavne veroispovesti, zbog čega je ćerki čak i pretio, Danijel i Antonia dokaz su da prava ljubav sve pobeđuje.

Printskrim: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    2. jul 2018 | 15:05

    Prestanite više da svojatate!Decko ponosno istice da je hrvat,velika većina njih su u stvari potakoliceni Srbi!Otisli su i neka dali veru za veceru!

  • Srboljub

    2. jul 2018 | 15:18

    Ajde BRE ostavite momka na miru. Biti će ono što hoće a dobar je golman verovatno i čovek ali što je koga briga? Brani za Hrvatsku pa je zato Hrvat ali i da je Srbin to ništa ne znači ni njemu ni nama. Srbin/Hrvat ista krv samo reč. Zato vas molim dosta nacionalizma.

  • Zoran

    2. jul 2018 | 15:23

    Covek ni jednom nije rekao da je srbin i ne istice srbstvo znaciec cisti hrvat a o njemu svaka druga rec srbin a to on nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA