≫ 

KOKOlinda Ostin: Englezi uoči polufinala predsednicu Hrvatske porede sa prsatom starletom! (FOTO)

Ovo poređenje iznenadiće mnoge

  • 7

Podrška i podstrek predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović svom timu u polufinalu sa Englezima, mogla bi da bude tajno oružje Vatrenih za prolaz u finale Mundijala, a razlog je njena neverovatna sličnost sa starletom Koko Ostin koja "inspiriše".

>>>  Da li je Kolinda preterala sa slavljem u Rusiji? Hrvati su rekli svoje (VIDEO)

Kako prenose mediji u Engleskoj, pedesetogodišnja Kolinda je u loži stadiona i navija za svoj tim, za razliku od Tereze Mej koja ima svojih problema sa Bregzitom.

Baš zato, smatraju oni, Kitarovićkino igranje na stadionu, pevanje navijačkih pesama i samo prisustvo, povećavaju šanse Šahovničara da premoste prepreku zvanu Engleska i bore se za trofej.

Predsednica Hrvatske još je opisana i kao "vatrena plavuša" koja u patriotskim bojama bodri momke na terenu, a ume i da ih poseti u svlačionici obučena u boje zastave od glave do pete, po čemu se u potpunosti razlikuje od političara u Engleskoj koji imaju prečih briga od navijanja u Rusiji.

Njena pojava na stadionu privlači veliku pažnju; Foto: Tanjug/AP
Zbog izgleda je često mešaju sa Koko Ostin; Foto: Tanjug/AP
Bila je prava atrakcija na meču Hrvatska- Rusija; Foto: Tanjug/AP
Smatraju da je Kolinda 12 igrač hrvatske; Foto: Tanjug/AP

Kolinda, koja je dvanaesti igrač svoje reprezentacije, je pravi hit na internetu, naročito jer je mnogi mešaju, ili porede, sa Amerikankom Koko Ostin koja se predstavlja kao model i starleta.

Svaka slučajnost sa Koko Ostin je slučajna; Foto: Profimedia

Ipak Englezi zaključuju da je Kolinda Grabar Kitarović fakultetski obrazovana žena, majka dvoje dece i da tečno govori engleski, španski i portugalski jezik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA