≫ 

Menjao bih sva četiri trofeja Lige šampiona za titulu prvaka sveta: Luka Modrić ima samo jednu želju!

Hrvatski fudbaler iskren pred medijima

  • 2

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je da bi menjao sva četiri trofeja Lige šampiona sa Real Madridom za titulu prvaka sveta na šampionatu u Rusiji.

>>> Zašto Hrvati nose vateprolo kapice na fudbalskim utakmicama? (VIDEO)

-Menjao bih sve četiri titule Lige šampiona za ovu jednu titulu prvaka sveta. Bez obzira na to šta se desi u finalu, ovo je najveći uspeh hrvatskog sporta. Svi imamo želju da budemo prvaci. Puni smo samopouzdanja, imamo karakter i imamo sve što je potrebno jednoj reprezentaciji da bude svetski šampion- rekao je Modrić novinarima u Rusiji.

Mbape ili Modrić - jedan od njih dvojice će verovatno biti proglašen za najboljeg igrača Mundijala. Kvota na Francuza je 1,85, a na Hrvata 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Svetskom prvenstvu.

Vezni fudbaler Real Madrida jedan je od glavnih kandidata za najboljeg igrača turnira, ali kaže da je fokusiran na tim i na timski uspeh.

Veliki uspeh Hrvatske zagarantovanFoto: Tanjug/AP

-Svi me pitaju o tome, ali se ne opterećujem. Kada smo došli na prvenstvo, bil smo skromni, nismo davali izjave kaklo bismo promovisali sebe. Cilj je bio da se prođe grupa. Bio sam uveren u uspeh kao nikad ranije. Sada smo u finalu i učinićemo sve da pobedimo- zaključio je kapiten Hrvatske.

Finale između Hrvatske i Francuske igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valderama

    13. jul 2018 | 14:32

    Nista onda, dodji do hotela "Moskva" na menjazu haha

  • hmmm

    14. jul 2018 | 05:35

    U finalu ste samo radi toga sto vam je grupa i put do finala bio naj laksi u istoriji fudbala!!! Eto toliko i to je istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA