Đorđe Đoković o Kirjosu: "Lud je u svom smislu, poštujem ga što je toliko iskren i što uvek ima svoj stav"

Novakov brat bio je gost emisije "Amidži šou"

  • 2
Đorđe Đoković Foto: Nikola Anđić

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković danas je eliminisan sa turnira u Monte Karlu od Alehandra Davidoviča-Fokine u tri seta. Međutim, srpskog tenisera već od ponedeljka očekujemo u Beogradu, gde će pokušati na domaćem terenu da dođe do novog trofeja na Serbia Openu.

Njegov brat, Đorđe Đoković bio je gost emisije "Amidži šou" na TV "Pink" gde je između ostalog komentarisao predstojeći Serbia Open, ali je isto tako uporedio neke od tenisera koji su imali velika rivalstva sa Novakom kroz godine.

U delu emisije pod nazivom "Ili - Ili", Đorđe je imao zadatak da izabere između Kirjosa i Cicipasa. On je bez dileme izabrao Australijanca.

- Kirjos. Poštujem ga zato što je iskren i ima svoj stav. Da se razumemo, on je lud u svom smislu, ume da blebleće nesmotreno i da kaže stvari koje nisu primerene medijski. I njemu smeta što Novak pokušava na sve moguće načine da ga publika zavoli širom sveta, iako jedan deo publike to neće nikad uraditi zbog Federera i Nadala, što im je uništio teniske karijere koje su dovoljno jake same po sebi. Zabavniji je publici, toliko je iskren i otvoren i ljudina je. Cicipas je dobar igrač.

A kada je došlo na red da se izabere između Nadala i Federera, presudila je jedna anegdota iz mlađih dana.

- Nadal je iz moje perspektive teniske, on je jedan od najvećih boraca koje je tenis imao. Nadal je jedan od najboljih svim vremena. Novak ne bi bio to što jeste bez njega. Više volim Nadala na terenu i van njega. Lično iskustvo je lepše sa Nadalom, imam jedan lep momenat sa njim iz 2005. godine. Bio sam sam po ceo dan, bio je tu prostor gde su se skupljali igrači. Video me je da sedim sam, pozvao me je da igramo fliper i plejstejšn. Ne postoji momenat da se ne ispričamo, pozdravimo... 

Video: Sedam dana do početka Serbia Opena, Đoković prošetao sa novinarima po kompleksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    13. april 2022 | 00:38

    Do juce ste ovog Kirjosa razapinjali po nasoj stampi, kako je ovo, ono,djubre, nekulturan.......! Sad ispade, zato sto igra ovde i zvezda je....jer je turnir, na nivou tetke.....da je on Vrh covek, sportista, bla,bla......

  • w

    13. april 2022 | 17:46

    Mene nije mogo kupit onim izjavama u Australiji. 🤷‍♀️🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA