Šesti nosilac opravdao ulogu favorita: Fonjini preokretom stigao do druge runde Serbia Opena

Italijanski derbi pripao je iskusnijem teniseru

  • 0
Fabio Fonjini Foto: AP/Tanjug

Fabio Fonjini, šesti nosilac na turniru u Beogradu, savladao je zemljaka Marka Čekinata nakon preokreta i plasirao se u osminu finala Serbia Opena.

Fonjini je u prvom setu imao servis gem i pri rezultatu 5:4 imao je i set loptu, ali je Čekinato to spasio, uveo set u taj-brejk i osvojio ga rezultatom 7:5.

Drugi set je relativno lako pripao Fonjiniju rezultatom 6:2. Napravio je Fabio tri brejka, a jednom dozvolio rivalu da mu oduzme servis. Treći set bio je jedini u kom Fonjini nije dozvolio brejk Čekinatu, a taj deo igre pripao je Fabiju istim rezultatom kao i drugi set - 6:2.

U drugoj rundi Fonjini će za protivnika imati slovenačkog predstavnika Aljaža Bedenea koji je na otvaranju Serbia Opena savladao Mihaila Kukuškina rezultatom 2:1.

Osim u singlu, Fabio Fonjini će u Beogradu igrati i u dubl konkurenciji gde mu je partner Simone Boleli, a njih dvojica postavljeni su za druge nosioce.

Video: Najbolji teniser sveta zagreva se za turnir u Beogradu sa Grend slem šampionom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA