Mladi Danac očaran Novakom: "Finale iz snova mi je protiv Đokovića u Beogradu"

Imaće težak zadatak mladi teniser da dotle i stigne

  • 0
Novak Đoković i Holger Rune Foto: Tanjug/AP

Holger Rune, mladi danski teniser i veliki fan Novaka Đokovića, odgovarajući na pitanja navijača još jednom je pokazao koliko poštuje najboljeg tenisera sveta.

Danac je na svom Tviter nalogu omogućio navijačima da mu postavljaju pitanja, a jedan njegov fan ga je upitao koje je za njega finale iz snova, na kom turniru i protiv koga.

Rune je odgovorio da bi finale iz snova za njega bilo upravo ove sedmice u Beogradu na Serbia Openu i to protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Da bi došlo do tog susreta, i Novak i Holger će morati da preskoče ozbiljne prepreke. Pred Runeom je duel sa Tarom Danijelom, a zatim verovatno sa Andrejom Rubljovim, dok bi u eventualnom polufinalu mogao da igra protiv Fabija Fonjinija ili Aslana Karatseva. Sa druge strane pred Đokovićem je duel protiv Lasla Đerea, a onda verovatno meč sa Miomirom Kecmanovićem, dok bi u eventualnom polufinalu mogao da igra protiv Filipa Krajinovića ili Karena Hačanova.

U prvom kolu Rune je pružio odličnu igru i lako eliminisao čileanskog tenisera Kristijana Garina, a ostaje da vidimo da li će mu se želja i ispuniti.

Video: Novak poručio svetu pred Serbia open: Srpski narod je ponosan, gostoprimljiv narod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA