Evo kad Đoković igra protiv Kecmanovića i koju poruku je poslao pre četvrtfinalnog meča

Biće ovo prava poslastica za sve teniske simpatizere u Srbiji, pošto će četvrtog dana Serbia Opena imati priliku da gledaju i dva najbolja srpska tenisera jednog protiv drugog

  • 1
Novak Đoković Foto: MN Press

Novak Đoković posle velike drame uspeo je da savlada Lasla Đerea u osmini finala Serbia Opena sa 2:1, po setovima 2:6, 7:6, 7:6, te je tako zakazao megdan sa Miomirem Kecmanovićem. Meč je na programu u sredu, a srpski duel ne bi trebalo da krene pre 16 časova.

Đokoviću je pobeda protiv Đerea isuviše značila, pošto je Novak pre oko nedelju dana pretrpeo i veoma bolan poraz u drugom kolu Monte Karla, kada ga je savladao Davidovič Fokina, te ga tako eliminisao u ranoj fazi turnira u Monaku.

Podrška ljudi u Beogradu znači Novaku, možda je to ono što je i potrebno najboljem teniseru sveta da se vrati u formu u kakvoj je prepoznatljiv, pa je stoga i pozvao navijače putem Tviter naloga.

Novaka u borbi za polufinale čeka duel sa Miomirem Kecmanovićem, srpskim teniserom koji je trenutno u najboljoj formi, pošto je na pređašnja dva turnira u Indijan Velsu i Majamiju završavao učešće u četvrtfinalu i to oba puta protiv tenisera koji su kasnije i osvojili te turnire - Tejlor Fric i Karlos Alkaraz.

Kako su organizatori Serbia Opena najavili, duel Đokovića i Kecmanovića je treći na programu, pošto će se pre njih na terenu naći Fabio Fonjini i Aljaž Bedene, odnosno Lehecki i Rubljov.

Program počinje u 11 časova, tako da Novak i Miomir ne bi trebalo da se nađu na terenu pre 16 časova.

Video: Suluda odluka Vimbldona, znamo šta je bilo 1999. u Srbiji: Novakove reči koje će odjeknuti u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA