Spektakularna atmosfera na Dorćolu: Skoro 8.500 ljudi gledalo Đokovića i Đerea po ledenom aprilskom danu

Novak Đoković i Laslo Đere igrali su gotovo puna tri i po časa

  • 0
Serbia open Foto: Nikola Anđić

Čak ni prohladno aprilsko veče u Beogradu "začinjeno" vetrom sa Dunava, nije sprečilo ljubitelje tenisa da ispune tribine glavnog terena na Dorćolu.

Blizu 8.500 gledalaca pratilo je uzbudljiv meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea. Uprkos tome što je većina navijala za najboljeg srpskog tenisera, publici se, sudeći po reakcijama, nije odlazilo sa tribina.

Kada je Đokoviću bila potrebna podrška u odlučujućim poenima na tribinama bi se prolamao aplauz koji se čuo u celom Beogradu, mada je istina i Laslo zaista imao ogromnu podršku.

- Ajmo Noleeeee! Nole, Nole!– čulo se sa tribina.

Oglasili bi se potom i Đereovi navijači:

- Laci, Laci, Laci!

U srpskom okršaju brideli su samo dlanovi od aplauza za fenomenalne poteze Đokovića i Đerea, a iako je mraz stezao tokom večeri, nikome nije padalo na pamet da pre kraja poslednjeg poena napusti kompleks „Novak“.

Publike je bilo i na preostala dva terena, najzanimljiviji je bilo na onom gde su igrali Italijani Boleli i Fonjini protiv Behara i Eskobara. Uprkos evidentnoj podršci beogradske publike, tandem iz Južne Amerike je odneo pobedu.

Video: Suluda odluka Vimbldona, znamo šta je bilo 1999. u Srbiji: Novakove reči koje će odjeknuti u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA