≫ 

Evo kada i gde možete da gledate meč Đoković - Kecmanović na Serbia Openu

Srpski par je treći po redu na centralnom terenu na Dorćolu

  • 0
Novak Đoković - Miomir Kecmanović Foto: Nikola Tomić

Publika na turniru u Beogradu će imati priliku da uživa, pošto će treći po rasporedu na centralnom turniru zaigrati Novak Đoković, najbolji teniser sveta, i njegov naslednik, Miomir Kecmanović, trenutno drugi najbolji reket Srbije.

Čitav program na Serbia Openu počinje u 11 časova, što znači da će Novak i Miša morati da čekaju da se završe dva meča pre nego što i oni sami izađu na teren. Prvo će igrati Fabio Fonjini i Slovenac Aljož Bedene, da bi po završetku njihovog meča, na teren izašli i Žiri Lehecko i Andrej Rubljov.

Ovo znači da će prema nekim procenama Srbi izaći na teren oko 16 časova, ukoliko naravno, kiša ne bude pravila probleme tokom samog turnira u Beogradu.

Meč srpskih tenisera ćete moći da pratite na prvom kanalu RTS-a, kao i na Arena sport Premium kanalima. Pobednik duela Đoković - Kecmanović će se za finale boriti sa boljim iz meča Karen Kačanov - Tijago Monteiro, koji će izaći na teren odmah posle srpskog duela.

Video: Suluda odluka Vimbldona, znamo šta je bilo 1999. u Srbiji: Novakove reči koje će odjeknuti u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA