Novak otkrio: "Oporavio sam se uz Božiju pomoć i moj tim, osećam se nikad bolje, svežije i snažnije"

Novak se posebno zahvalio publici na Serbia Openu

  • 6
Novak Đoković Foto: MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je svoj put ka tituli Serbia openu, pošto je u četvrtfinalu bio bolji od sunarodnika Miomira Kecmanovića sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4).

Posle meča, Novak je izneo svoje utiske i zahvalio se publici.

- Jedan dva poena su preokrenuli tok meča. bilo je izjednačeno, u prvom delu je on bio bolji na terenu, baš kao u meču sa Đereom. Opet na mišiće i isksutvo. Open velika zahvalnost publici, bili ste fantastični ponovo. 

Novak je potom prokomentarisao kako se oseća posle dva iscrpljujuća meča u dva dana:

- Nikad bolje, nikad čvrstije, nikad svežije, nikad snažnije. Samo jako. Nemoguće je da se ponašam kao što se ponašam pre 10 godina, ali činjenica je da uz Božiju pomoć i pomoć mog tima sam uspeo da se oporavim. Radujem se danu odmora sutra i jedva čekam povratak na teren u subotu. 

- Zadovljan sam zbog toga što neću igrati protiv srpskog igrača. to će biti lepo za promenu. Čudan je osećaj deliti teren sa sunarodnicima. Publika je bila odlična za oba igrača. Retke su situacije kada mogu da igram kod kuće i iskuim ovakvu atmosferu, zato se i radujem meču u subotu.

(Teklegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Leki

    21. april 2022 | 18:59

    Uz Boziju volju sve se moze 🛐☦️

  • Raša

    21. april 2022 | 19:12

    Sjajno!

  • Lino

    22. april 2022 | 07:38

    Sve ima svoju cenu u zivotu. Njegov odnos prema vakcini ga je skupo kostao to se vidi po njegovoj igri. Zapad je uspeo da mu presece put uz njegovu podrsku. Vrlo mudro su to izveli nazalost. Svako dobro Novaku i povratak staroj formi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA