≫ 

Devojka briznula u plač, tresla se kad je prišla Novaku za autogram: Neverovatna scena na Dorćolu

Kakav trenutak za ovu simpatičnu navijačicu našeg asa

  • 29

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je danas na raspolaganju "običnom svetu" na teniskom kompleksu na Dorćolu gde je u toku Serbia Open.

Silan svet se sabrao u zakazano vreme da vidi najboljeg među najboljima, da mu se obrate, da uzmu autogram, usput i ovekoveče specijalan momenat u svom životu. Zaista, trenutak za pamćenje.

U moru mladih ljudi koji su sa osmehom od "uva do uva" prilazili Novaku, a on im srdačno izlazio u susret, izdvojila se devojka koja od naleta emocija nije mogla da obuzda suze. Nije verovala šta joj se dešava.

Vlažnih očiju prišla je svom idolu, ma više je on za nju od idola sudeći po tome kako ga je gledala, kako je reagovala, kako je drhtala u njegovom prisustvu. Dobila je ono što je želela od Novaka - autogram i zagrljaj.

Novak je jednostavno morao da se pridigne sa stolice i zagrli devojku, toliko je zaslužila posle kiše koju je isplakala. I nastavila je da plače, dok se udaljavala od kralja tenisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA