≫ 

Đoković posle pobede i plasmana u finale: "Najlepše je igrati u Beogradu, ovo je najbolja publika"

Srpski teniser je bio oduševljen podrškom koju je dobio u Beogradu

  • 1
Novak Đoković, Serbia Open Foto: Nikola Anđić

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u finale turnira Serbia Open, pošto je posle tri seta bio bolji od Rusa Krena Kačanova (2:1), po setovima, 4:6, 6:1, 6:2.

Novak je posle meča pre svega bio srećan zbog velikog broja publike, iako je meč odigran na Veliku subotu, pa je prvo čestitao praznik.

- Srećan praznik, želim svima sve najbolje, puno zdevalja. U poslednje vreme nekako na to mislimo najviše, što i treba, želim zdravlja, ljubavi, sloge. Što se tiče meča, to je postala neka rutina, uključujući i prethodne turnire, ovo je peti ili šesti meč da sam izgubio prvi set, pa posle dobio. Moramo nešto promeniti za sutra, ali se neću žaliti i da mi se desi ovo isto - rekao je Đoković, koji je istakao da je blizu forme kakvoj teži.

- Sve bliže i bliže, danas sam odigrao onako kako želim. Govorio sam i ranije da je šljaka jedinstvena i zahteva dosta mečeva, zahteva fizički i mentalno da probije taj neki zid. Ja sam imao manjak mečeva ove godine, od novembra sam odigrao nekolicinu, u profi tenisu na najvišem nivou je to izaov vratiti se u formu, jako je teško doći do maksimuma, ali je dosta lako to izgubiti. Na krilima podrške i publike asm uspeo da preokrenem, hvala vam, volim vas puno, najbolja publika na svetu. Meni je najlepše ovde igrati stvanro. Mislim da je nekako logično zaključiti, stvanro nema lepšeg osećaja nego biti ovde pred vama.

- Već se osećam komotno na terenu, tri meča po tri seta su mi dali fovoljno, dosta sam se natrčao da dovedem sebe do svog optimalnog stanja, sada imam dovoljno mečeva, što se tiče publike, ona će biti važna motivacija, hvala za podršku, nadam se da ću publici uspeti da donesem titulu narendog dana.

Video: Devojka lije suze ispred Đokovića: Neverovatna scena sa druženja na terenima Novak na Dorćolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA