IZLUDITE GA: Pronađite njegovu P-tačku

Žene su uglavnom upoznate sa muškim erogenim zonama, ali ovoga puta pričamo o telesnoj tački koja još nije dovoljno istražena

  • 27

Zavođenje i spretnost u krevetu su veštine koje žena mora da ima u malom prstu. Muškarci obožavaju kada su žene maštovite u krevetu i kada vole da istražuju. Stoga, sve avanturistkinje kojima nikad nije dosta otkrivanja na polju seksa, oduševiće se sledećim predlogom. Naime, erogene zone kod muškaraca nisu nešto što je nepoznanica. O tome se često govori i piše, ali ipak postoji zona koja nije u potpunosti istražena. U pitanju je P-tačka koja se nalazi u blizini prostate.

Kako pronaći P-tačku?

P-tačku nije teško pronaći. Dovoljno je da laganim pokretima, pomoću prstiju, potražite prostatu koja je u vidu malog glatkog ispupčenja, odnosno mehura. P-tačkaje vrlo dostupna i stimuliše se laganim kružnim pokretima pomoću prstiju, a oni smeliji mogu da iskoriste i seks-igračke za stimulaciju.

Jedino što je po malo škakljivo u celoj priči je način stimulacije, s obzirom na to da se do prostate dolazi kroz anus. Baš zbog toga se na ovakav korak ne odlučuju mnogi parovi, naročito ne muškarci, jer se ovaj čin povezuje sa homoseksualnošću. Međutim, ovakvo razmišljanje ne vodi ničemu, osim uskraćivanju jakih seksualnih užitaka. Stoga, pre nego što krenete u konkretnu akciju, pokušajte partneru da stavite do znanja šta imate na umu.

Kakav užitak pruža stimulacija P-tačke?

Muškarac kojem ovo budete priredili ostaće bez teksta. Naime, nežno masiranje P-tačke deluje slično na muškarce poput stimulacije G-tačke kod žena. Prema pojedinim istraživanjima, muškarci koji su se oprobali u ovoj igri svedoče o fantastičnom seksualnom iskustvu koje je bilo praćeno jakim i eksplozivnim orgazmima.

Funkcija prostate je proizvođenje spermatozoida, ali istovremeno može da posluži i kao izvor fantastičnog seksualnog užitka kod muškaraca baš zbog toga jer se nalazi na mestu gde se ukrštaju nervni putevi mozga i penisa. Zato, ukoliko poželite da izludite svog muškarca, jednostavan način na koji to možete da postignete je istovremena stimulacija penisa i P-tačke, odnosno prostate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA