≫ 

Grčki mediji bruje o vatrenoj noći koju je Luka Modrić imao sa grčkom seks bombom (FOTO)

Grčki mediji pišu o aferi koju je najbolji igrač Hrvatske imao sa grčkom manekenkom, ali njegov nekadašnji saigrač demantuje da je ona uopšte i bila u tom klubu

  • 12

Luka Modrić se trijumfalno vratio iz Atine. S golom u gostima, žargonski rečeno, iako ga nije bilo u revanšu baraža za Svetsko prvenstvo između Grčke i Rusije.

Fudbaleri Hrvatske imali su produženo slavlje odlaska na Svetsko prvenstvo, nakon što su u baražu eliminisali Grčku. Deo reprezentativaca ostao je u Atini, gde su odigrali 0:0 u revanšu, ali im je to bio dovoljno pošto su u Zagrebu ubedljivo pobedili sa 4:1.

Među njima je bio i Luka Modrić, prva zvezda Kockastih, kome su društvo pravili Ivan Perišić i Šime Vrsaljko. Oni su otišli u jedan popularni klub u Atini, a izlazak su im organizovali bivši reprezentativci Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Šildenfeld.

Noć je očigledno bila burna, posebno za Luku Modrića, koji je viđen u društvu atraktivne Grkinje, za koju su mediji sutradan napisali da je poznata manekenta iz ove zemlje Ria Tsiga.

Situaciju je pokušao da izvadi Šildenfeld, koji se oglasio na Fejsbuku i demantovao da je manekenka koju su povezali s Modrićem uopšte i bila u klubu.

Foto: Tanju/AP

- Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atinu, poznajemo i neke ljude. Tako smo i organizovali posetu jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih muzičkih zvezda, Nikos Vertis.

Rezervisali smo sto, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. Ali, ono što je najvažnije, pored mene je sedela moja supruga Kristina Marselu, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu - naveo je bivši fudbaler Dinama.

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

 
A post shared by Ria Tsiga (@riatsiga) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lule

    16. novembar 2017 | 13:35

    Sve se može kad imaš pare.

  • Jezdimir Uskokovic -Triger

    16. novembar 2017 | 17:41

    Zamislite samo kada bi Luka Modric mogao da bude ne sa njom, ma ni u njenoj blizini , da nije fudbaler... para vrti , pa je Modric trti😉 Inace, dobar igrac, prava 10...

  • Ja

    16. novembar 2017 | 17:03

    Za bolju i nisam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA