≫ 

Bufon krenuo u akciju sa svojom seksi ženom, a onda je ustao i svi su jasno videli koliko su mu kupaće gaće tesne (FOTO)

Golman Juventusa ponovo je bio na meti paparaca na odmoru sa svojom lepšom polovinom, a fotografije samo mogu da potvrde onu izreku ''klasa je večna''

  • 13
Gianluigi Buffon, Illaria D'Amico, Djanluidji Bufon Foto: Profimedia

Legendarni golman Đanluiđi Bufon dobio je odmor usred sezone od Juventusa, a tu privilegiju iskoristio je da vreme kvalitetno provede uz svoju lepšu polovinu.

Điđi i Ilarija D'Amiko su otputovali na Mauricijus, ali ni na egzotičnoj i udaljenoj destinaciji poput ove nije mogao bez paparaca, koji su zabeležili nekoliko provokativnih fotografija.

Ipak, nije bilo toliko provokativno, kao što je bio slučaj prethodni put, kada je na Bufonova žena na jahti uslikana kako ga oralno zadovoljava.

>>> Pogledajte fotografiju gde Bufona žena na jahti oralno zadovoljava!

Sada takvih egzibicija nije bilo, verovatno su takve stvari ostavili za spavaću, gde imaju potpunu intimu. Jedino što su paparaci uspeli da zabeleže bile su fotografije Ilarije i Bufona u kupaćem, gde je golman, a tu je i jedna gde Bufon deluje pomalo uzbuđen.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

VIDEO: Pogledajte kako izgledaju i igraju hrvatske čirlidersice

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. januar 2018 | 12:31

    Prosecna zena. Razlikuje se samo sto ima mnogo para.

  • dr. rusofil

    26. januar 2018 | 15:38

    Losa je skroz! Bufonka losa ! Ja sam mislio da je on smeker

  • Alekkk

    26. januar 2018 | 20:53

    Lepa zena.. Lepe, prirodne grudi, lep stas, guza malo spljostena, ali prirodna i samim tim lepa.. Nenasminkana, pa deluje prosecno, pre ce biti da je avion.. Verujem da Djidji zna.:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA