Mačak Ahil novi prognozer Mundijala: Mora prvo na pripreme, pošto se malo udebljao i liči na loptu!

Imamo naslednika hobotnice Pola

  • 0

Kao i mnogi zaljubljenici u fudbal koji pokušavaju da predvide rezultate Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji i Ahil se bavi proučavanjem reprezentacija, njihovom formom i izostancima, ali on ima jednu prednost - mačji instinkt.

Hina navodi da će beli mačak koji živi u muzeju Ermitaž biti službeni vidovnjak koji će pokušati da predvidi pobednike i gubitnike najvažnijeg svetskog fudbalskog turnira, koji počinje u Rusiji za dve nedelje.

Navodi se da Ahilu neće biti lako da ispuni očekivanja i izađe iz senke slavne hobotnice Pola koji je postao međunarodna zvezda pošto je tačno pogađao rezultate na SP 2010, uključujući i tačan odabir kasnijeg pobednika Španije.

Ahil, jedna od mnogih mačaka koje žive u Ermitažu, već je pogađao rezultate s Kupa konfederacija prošle godine. Pošto je gluv, horde novinara koje će čekati njegova proročanstva neće ga moći omesti.

Rezultate utakmica će pogađati birajući između dve zdelica s istom hranom, ali različitim zastavama. Navodi se da je Ahil trenutno na pripremama, pošto je, naime, malo predebeo.

- Ljudi ga hrane više nego što bi trebalo. Pošto je više ličio na loptu nego na mačka, stavili smo ga na strogu dijetu - rekla je veterinarka Ana Kondratjeva koja sada brine o Ahilu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA