≫ 

Prsata Italijanka koja je zavela Inzagija i Borijela pohvalila se novim dečkom, ali to nikog živog ne zanima dok ona "baca" vrele fotke po instagramu (FOTO)

Marika je opet tu da nas sve obraduje

  • 0

Već smo konstatovali da iz Italije dolaze najbolje, najseksi, najvrelije, najatraktivnije... možemo tako do sutra sa "naj" sportskim voditeljkama, prezenterkama.

U tu grupu spada i Marika Fuskio sa kojom smo vas već uponazli.

Mada, Marika je, videćete ponovo i zbog čega, nekako posebna, ima u njoj (i na njoj) nešto što njene obožavatelje tera da tako često svraćaju na njen instagram profil i gledaju njene emisije.

>>> Najpoznatija navijačica Napolija ponovo rasplamsala maštu muškaraca (FOTO)

Marika se, da podsetimo, "probila" 2014. godine kada se šuškalo da je bila sa Filipom Inzagijem, čime se javno hvalila i dovela u problem brak fudbalera sa Alesiom Venturom, a povezivali su je i sa Markom Borijelom.

Sada ima novog dečka, zove se Mirko Taljaboski, i on je fudbaler, doduše ne tako poznat na Apeninima, no sudeći po fotografijama zaljubljenog para, njih dvoje baš uživaju negde na moru.

 Roma tvrdi da ove sezone ima velike ambicije, a da li može da ih isprati kvalitetom videćemo na gostovanju Torinu, gde je dvojka 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Torino - Roma.

Sem toga što zavodi italijanske fudbalere, Marika najviše vremena provodi u TV studiju prateći mečeve Serije A i svog omiljenog kluba Napolija čija je vatrena navijačica.

 Inter se ozbiljno pojačao, sprema se da napadne titulu, pa Sasuolo ne bi smeo da mu predstavlja problem. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sasuolo - Inter.

Svojevremeno je izazvala pažnju muške populacije kada su joj velike grudi bežale iz haljine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marika Fruscio Lover (@marika_fruscio) on

Foto: Instagram/marika_fruscio
Foto: Instagram/marika_fruscio
Foto: Instagram/marika_fruscio
Foto: Instagram/marika_fruscio
Foto: Instagram/marika_fruscio

VIDEO: Seksi lepotice "zapalile" đakuzi, a onda je jedna pala sa litice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA