≫ 

Rakočević je vozio auto, a onda su ga presrela dvojica mladića i pozvala na crtu: Njegova moćna "zver" ih je oduvala u sekundi (VIDEO)

Bivši srpski košarkaš pokazao momcima kakvu "zver" ima

  • 16

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sada potpredsednik KSS Igor Rakočević pokazao je dvojici mladića kakvu mašinu ima.

Naime, Rakočević je vozio svoji Nisan GTR 2017 kada su ga dvojica momaka Stefan Adamov i Miloš Momčilović startovala i pitala da snime ubrzanje njegovog automobila.

Pokušali su i da ga prate, ali njihov Megan nije toliko moćan. Inače, Nisan GTR 2017 košta oko 125.000 dolara, a nadimak mu je Godzila i predstavlja odgovor kompanije Nisan na Lambordžini i Ferari.

Printskrin: Instagram/igorrakocevic8

Motor ima 565 konjskih snaga, twin turbo motor od 3,6 litara V6 koji troši 14 litara na 100 km po gradu. Ugravirana brzina je 319 km na sat

- Dva momka entuzijasta me zamolise da snime ubrzanje i pritom da probaju da isprate svojim sopstvenim vozilom - napisao je Rakočević na profilu.

Naravno, ovakva vožnja bi trebalo da bude rezervisana za specijalizovane staze.

VIDEO: Intervju: Igor Rakočević o Zvezdi, reprezentaciji, Jokiću i Teodosiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Propisi

    17. decembar 2018 | 23:27

    Da li mozete da prosledite snimak policiji zbog nasilnicke voznje . . .

  • misa tumbas

    18. decembar 2018 | 00:28

    posle se cudimo kad pogine neko. Rakocevic niskokalibrirana paljevina

  • Realno

    17. decembar 2018 | 23:51

    Za 125 hiljada € bih radije kupio polovni ferrari 458 italia 2011 godiste nego ovo. Jeste ovo bolji auto i sve ali ako dajem vec toliko para za auto dajem da bih se pokazao a nissana imas na svakom cosku i za ovim autom ce se okrenuti samo onaj ko se malo bolje razume dok ce se za ferrarijem celo selo okrenuti. Plus kad te neko pita sta vozis a ti kazes nissan to moze biti neki stari nissan od 2000€ a moze i ovaj od 125 000 a kad kazes da vozis ferrarija tu ne treba mnogo razmisljanja jer je svaki ferrari skup i svaki je zver.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA