Fudbaleri Zvezde bakljama došli pred zgradu mlade Filipa Stojkovića, a onda su zapevali najluđu moguću pesmu (VIDEO)

Crveno-beli "Gardisti" sa stilom otišli po mladoženjinu izabranicu

  • 12

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Anđelom Miladinović. Par se venčao u nedelju u restoranu Topčiderac, gde je bilo mnogo fudbalera Zvezde, ali je bivši igrač Partizana, Aleksandar Mitrović imao čast da bude kum jednom od Zvezdinih "Gardista".

Stojković je uz Vujadina Savića, Marka Gobeljića, Čaušića, deo takozvanih Gardista, najokorelije ekipe fudbalera Zvezde, koji su Delije do srži.

Upravo je jedan njihov performans viđen prilikom odlaska po mladu, kada su svatovi u kojima su bili i fudbaleri Zvezde, upalili baklje ispred doma u kome živi mlada, a onda su zapevali pesmu Ferida Avdića, koja je postala hit tokom finalne serije košarkaša Zvezde i Budućnosti.

"Izađi mala, izađi mala..." - grmelo je od strane svatova, koji nisu mogli da izaberu luđu pesmu da je zapevaju pred domom u kojem je mlada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. maj 2019 | 11:31

    Idem na Zvezdu vec duuuugooo dugooo,ali kao navijacu voljenog kluba,muka mi je ovog "gardisti",cuti bre i igraj fudbal!!!raspustio si se jos u aprilu,tako da su derbi odigrali cisto da ga odrade,jer su svi oni vec bili glavama na toj svadbi,i na letovanjima!!!prvi taj Žule veze nije imao na derbiju,da nije bio smesan bio bi zalostan!!!

  • Zrenjanin

    27. maj 2019 | 10:06

    Uslo u krv i dovidjenja...💪

  • x-XpLoSiivE-x

    27. maj 2019 | 10:05

    Pa to se pjeva na svakoj svadbi, bar na svakoj krajiskoj na kojoj sam ja bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA