≫ 

Posle super-luksuzne vile Modrić pred El Klasiko pokazao sat koji vredi malo bogatstvo

Zarađen novac Modrić ulaže u skupe stvari

  • 8
Luka Modric, sat Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images, Youtube/ Deployant.com

Ove srede od 20 sati Barselona na svom terenu dočekuje Real Madrid, a neposredno pre novog El Klasika Luka Modrić je još jednom pokazao koliko uživa u luksuzu. 

Naime, najbolji svetski fudbaler za prošlu godinu prvo je u elitnom naselju u Madridu La Moraleha kupio vilu vrednu 12 miliona evra, da bi ponovo privukao pažnju medija, i to ručnim satom.

Naime, Real Madrid priredio je Božićnu večeru na kojoj se pojavio i hrvatski fudbaler, u svečanom izdanju, kao i ostali, a p osvemu sudeći obraćao je pažnju na svaki detlaj. Tako je na ruci nosio sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph od nerđajućeg čelika čija je cena kreće od 42 do 76 hiljada evra.

>>> Vreme je za El Klasiko! Sa dva meseca zakašnjenja zbog situacije u Katalonije, ali kad god došao, dobro došao. Pogotovo zbog stanja na tabeli gde su Barsa i Real izjednačeni i večerašnji (20.00) duel ima ogroman značaj. Kec na Nou Kampu je 1,85, iks 4,10, a dvojka 3,80, dok je tip 3+ 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Video: Ronaldo utajio 19 miliona poreza a na suđenje poneo dijamantski sat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borivoje

    18. decembar 2019 | 10:21

    Svaka cast! Luka Srbine

  • љиљана

    18. decembar 2019 | 11:55

    Као и Иванишевић. Живи му тамо фамилија па се тако и изјашњава. Ако је полутан и да разумем, али ови који ду 100% Срби па се изјашњавају као Хрвати. Шта ли ће нити са њима кроз неколико генерација. Такви ће конвертити бити као и ови данашњи, кивни на Србе, да ли због тога што су променили веру за вечеру или је нешто друго у питању.

  • Tiši

    18. decembar 2019 | 11:08

    Kakve sitne duse. Sad zna koliko je sat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA