≫ 

Poklon Georgine oduševio Ronalda za 35. rođendan: Nova zver stiže u najbrutalniju garažu na svetu!

Kristijano sada ima još jedan Mercedes u svojoj kolekciji automobila

  • 11

Kristijano Ronaldo je 5. februara proslavio 35. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja. Superstaru Juventusa priređeno je i iznenađenje u vidu poklona koji mu je dala njegova devojka Georgina Rodrigez.

Ona ga je povela ulicama Torina do poklona koji je upakovala u mašnicu. A poklon je bio grandiozan i u skladu sa Ronaldovim ukusom, pa se i on sam oduševio.

Georgina ga je dovela do mercedesovog džipa, na koji je stavila crvenu mašnicu, dok su prijatelji koji su bili okolo bacali konfete.

Ronaldo nije skidao osmeh s lica i jasno je da je Georgina potpuno pogodila s poklonom, jer se zna da je njen dragi veliki ljubitelj automobila i da u garaži ima neke od najekskluzivnijih primeraka, uključujući i najskuplji automobil na svetu vredan 16,5 miliona evra.

Ovde možete da pogledate i fotografije ostatka Ronaldove garaže i najskupljih primeraka automobila koji su u njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    6. februar 2020 | 11:07

    Od njegovih para, haha, kako divno od nje:)

  • Tamo daleko

    6. februar 2020 | 12:23

    Nije tacno da mu je kupila poklon od niegovih para. Dovolino je to sto je njegova supruga da bi zaradjivala dobar novac,od reklama,od drustvenih mreza,a radi i kao manekenka. To nisu male pare,a i ovaj dzip ne vredi vise od 100-150 hiljada €,tako da ona to moze bez problema da plati od svojih para.

  • gg

    6. februar 2020 | 11:48

    njegovim parama kupi njemu poklon kako je velikodusna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA