Đoković planinari po Srbiji: Osvojio jedan od najlepših vrhova, pa od Jelene dobio najlepšu poruku

Najbolji teniser sveta je opet na vrhu

  • 3
Jelena Đoković, Novak Đoković Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Novak Đoković se od osvajanja Australijan opena vratio na 1. mesto ATP liste i očigledno nema nameru da se spušta odatle. Dokaz toga videli smo u Dubaiju, gde je takođe došao do titule i uvećao razliku u odnosu na Rafaela Nadala pred američku Masters turneju.

Nole je posle osvajanja Dubaija ponovo u Srbiji. Na aerodromu ga je čekala supruga Jelena, gde je viđen dirljiv zagrljaj.

Novak je ostao u Srbiji i u narednom periodu, a slobodno vreme iskoristio je za obilazak naše zemlje i ono što je zajedničko i njemu i njegovoj supruzi Jeleni - boravak u prirodi i osvajanje planinskih vrhova.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa vrha koji su osvojili. U pitanju je vrh Rtnja, sa kojeg je Jelena poslala poruku ljubavi.

- Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada mogu samo da te gledam i navijam dok se penjes (jer na te vrhove moraš sam, al uz podršku), a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i lepoti visine. Najlepše od svega je naše zajedničko vreme i te uspomene koje nas uvek zbližavaju. Zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe - napisala je Jelena uz fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. mart 2020 | 16:41

    Novak Djokovic je vrh vrhova i kao covek ,i kao sportista i da ne zaboravimo i kao humanista koliko je samo dao svog licnog novca u humanitarne svrhe i donacije za razliku od drugih i fondacija

  • dragan

    3. mart 2020 | 17:15

    Novak jedini koju zaslužuje pažnju naroda jednostavno kralj nacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA