≫ 

Borba robijaša u Paragvaju da imaju Ronaldinja u timu!

Brazilski as pristao da igra na turniru zatvorenika i policajaca

  • 5
ronaldinjo Foto: instagram/sky sports

Bivši brazilski as Ronaldinjo nalazi se u zatvoru u Paragvaju, a nakon što se pojavila prva njegova fotografija u zatvoru, pojavljuju se i snimci i detalji života u ovoj kaznenoj ustanovi.

Ronaldinjo je u uhapšen jer je probao da uđe u Paragvaj sa lažnim pasošem, a uz njega je zadržan i njegov brat Roberto de Asis Moreira.

Sada se zatvorenici međusobno bore ko će da dobije Ronaldinja u fudbalskom timu na turniru ekipa koje igraju zatvorenici i policajci peko 35 godina.

Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Zatvorenici imaju svoje timove Vilja Real, Pira Guasu, Halkones, Čkarita, Sports Espada, Sport Pitufo i Negro Kumbero i svi se bore da privole Ronaldinja da igra za njih.

Ronaldinjo je pristao da igra na ovom "šampionatu" ali uz određena pravila koja podrazumevaju da ne sme da postigne gol, ali sme da asistira. Ronaldinjo je do sada dobio mnogo poruka podrške iz celog sveta, pa i od legende Argentine Dijega Maradone!

Video: Ronaldinjo privremeno oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    13. mart 2020 | 20:06

    Koji je to majstor fudbala bio,tesko da ce neko takav da se rodi

  • Ada

    13. mart 2020 | 19:33

    Najbolji fudbaler svih vremena. Niko nije mogao da ga zadrzi. Dribla u trku u nepredvidivom pravcu dok protivnik ne zna gde je lopta.

  • Predvrag Mijatović

    13. mart 2020 | 21:53

    Fejsal mulić je bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA