≫ 

Gole grudi pred drugim muškarcem, fotke posle seksa, intimne tetovaže: Provokacije Piresove žene

Ovih dana se rashlađuje Korona pivom u karantinu

  • 3
Džesika Pires, Rober Pires Foto: Instagram.com/jessicalemariepires/

Džesika Pires važi za jednu od najzgodnijih i najprovokativnijih žena fudbalera. Supruga legende Arsenala posebno je raspoložena na društvenim mrežama u poslednje vreme kako vlada epidemija korona virusa.

Često objavljuje provokativne fotografije na kojima je provokativno odevena, u kupaćem ili u donjem vešu, a obično se na tim fotografijama naziru i provokativne intimne tetovaže.

Na sve to, nedavno je na svom profilu objavila fotografiju sa Korona pivom, gde je u kupaćem kostimu na Mikonosu, uz komentar - Da li je neko za pivo?

U poslednje dve nedelje objavila je nekoliko provokativnih fotograifja, na kojima je u bikiniju, ali to je samo delić njenog provokativnog profila na Instagramu.

Pogledajte neke od njenih najprovokativnijih fotografija u bikiniju:

Često ume da na svom profilu objavi intimne fotografije, na kojima razmenjuje nežnosti sa svojim suprugom, a utisak je da je jednu napravila neposredno posle seksa, jer je on u pozadini u krevetu, a ona pred ogledaom u brushalteru koji ne ostavlja mnogo mašti na volju.

Takođe, ima i fotografiju gde pozira u toplesu, dok se njen suprug i još jedan muškarac sunčaju ispred nje, što je šokiralo njene pratioce koji su se pitali kako je moguće da pred drugim muškarcima pokazuje gole grudi.

Pogledajte i seriju njenih najprovokativnijih fotografija, među kojima su i intimne fotke s Piresom iz spavaće sobe, kao i kada je pokazuje gole grudi pred njim i drugim muškarcem.

Video: Karantin im baš prija: Ovako provode vreme u izolaciji najlepše sportske novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA