≫ 

Bivša žena Skotija Pipena neočekivano u žiži javnosti zbog filma o Džordanu: Zovu je ekstremni MILF

Larsa Pipen našla načina da privuče pažnju

  • 14
Larsa Pipen Foto: Printscreen: Instagram/larsapippen

Dokumentarac Netfliksa o Majklu Džordanu pod nazivom "Poslednji ples" izazvao je veliku pažnju u SAD, a pojedini mediji bavili su se generacijom Bulsa čiji je veliki Em Džej bio predvodnik.

Poznati Bličer Riport se u analizi njegovog saigrača Skotija Pipena dotakao i bankovnog salda i napisao kako je proslavljeni košarkaš odlično prošao kao "Robin Betmenu Džordanu" pošto je na kraju karijere zaradio čak 20 miliona dolara više od čuvenog broja 23.

Bličer je podestio da je Pipen karijeru završio sa blizu 110 miliona dolara na računu, što se nije svidelo Skotijevoj nekadašnjoj supruzi Larsi Pipen (45) koja je osula paljbu na Tviteru.

Pogledajte seksi fotografije Larse Pipen:

- Hvala vam na brizi, ali Skoti je prošao sasvim dobro - napisala je Larsa.

Naravno istup seksi Larse dočekan je sa različitim reakcijama, a pojedini fanovi su je podsetili na vremena kada je dva puta prevarila Skotija i poručili joj da treba da ćuti i nastavi da uživa u stečenom bogatstvu.

Izgleda da je to i jedino što gospođa Larsa ume, a mnogi Amerikanci potencijaru činjenicu da je Pipenova bivša "ekstremni MILF".

Video: Džordan u suzama: Kobi je od mene napravio mim za plakanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA