≫ 

Rezultati ankete: Čitaoci Telegrafa na strani Novaka Đokovića

Pitali smo ljude koga podržavaju po pitanju stava o vakcinaciji, najboljeg tenisera sveta ili glavnog epidemiologa u Srbiji, ovo su rezultati

  • 54
Predrag Kon, Novak Đoković Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević, AP/Tanjug

Neviđenu reakciju na sajtu Telegrafa izazvao je odgovor epidemiologa Predraga Kona Novaku Đokoviću po pitanju vakcinacije.

Dok Đoković nije pristalica ovog metoda i protivi se da vakcina protiv korona virusa bude uslov za putovanja, što može da mu ugrozi 1. mesto na ATP listi prema mišljenju britanskih medija, Predrag Kon smatra da je Novak usvojio pogrešne stavove po pitanju vakcinacije i da sada više tu nema pomoći.

Ipak, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji javno je zamolio Đokovića, da se ubuduće suzdrži od davanja mišljenja i odgovora po pitanju vakcinacija, jer ima veliki uticaj u Srbiji.

Koliko je taj uticaj, dovoljno se vidi i po rezultatima ankete u kojoj su se čitaoci našeg sajta opredelili za to koga podržavaju kada je u pitanju diskusija o vakcinama, Novaka Đokovića ili Predraga Kona.

U anketi je glasalo više od 21.000 ljudi, a čak 65 odsto njih podržava najboljeg tenisera sveta, dok je na strani glavnog epidemiologa u Srbiji 35 odsto ispitanih.

Novak Đoković, Predrag kon, anketa, vakcinacija Rezultati ankete; Printskrin: Telegraf

Velika prašina podgla se povodom Đokovićeve izjave u stranim medijima, pa slučaj stigao i do Njujork Tajmsa, kojem je Đoković poslao novo saopštenje i poručio da je zbunjen.

Odgovor Kona Đokoviću izazvao je i veliki broj komentara, čak 600, i tu su mišljenja podeljenja, jedni podržavaju Đokovića, dok drugi, iako ga poštuju kao tenisera i ličnost, smatraju da nije dovoljno stručan da se upliće u ovakve kompleksne teme poput vakcinacije i da tu treba slušati doktore.

U komentarima možete da nam kažete svoje stavove, zbog čega podržavate Predraga Kona ili Novaka Đokovića i šta je po vašem mišljenju najbolje rešenje za lečenje od korona virusa.

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simo

    21. april 2020 | 15:11

    Pošto nemamo naše vakcine, proizvedene i testirane u našoj zemlji, zbog toga sam protiv vakcinisanja. A Nole (najveći sportista svih vremena) je izneo svoje mišljenje.

  • menadzer

    21. april 2020 | 13:32

    Ni Bil Gejts nije doktor pa ga Kon sledi... Hocu slobodu izbora!!!

  • Rajvos@

    21. april 2020 | 15:48

    Bravo NOLEEEEEE ❤❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA