≫ 

Ispovest žene Džordža Besta: Imao je seks na rehabilitaciji, čak je i moju sestru pokušao da zavede

Endži progovorila o braku sa legendarnim fudbalerom

  • 1
Džordž Best Foto: Guliver/Pierre Manevy/Daily Express/Getty Images

Endži Best, nekadašnja Plejboj zečica i supruga Džordža Besta, nedavno je otkrila intrigantne detalje iz braka sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji!

Best je legenda Mančester junajteda i britanskog fudbala, a umro je 2005. godine nakon komplikacija posle transplantacije jetre. Podsetimo, skoro čitavog svog života se lečio od alkoholizma.

Ali ne samo sa alkoholom, nego i sa depresijom, tvrdi Endži koja je u ispovesti za "Dejli Mejl" rekla:

- Pokušao je sa rehabilitiacijom dva puta, ali je bilo beskorisno. Sve što je učinio bio je seks sa jednom koja se takođe lečila.

Njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu gde je Endži radila kao model, a gde je Best igrao za Asteke, da bi sklopili brak 1978. godine.

Koliko je Endži bilo teško govori i podatak da je Best znao da napusti lečenje na nedelju dana i za to vreme spava sa njenom najboljom prijateljicom i pokuša čak i njenu sestru da odvuče u krevet.

Pokušavala je da mu pomogne, pogotovo u vezi sa alkoholom, ali...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Angie Best (@angiebestofficial) on

- Udati se za alkoholičara čini te užasnom i ružnom osobom. Svako jutro bih ga terala da uzima tablete koje, pomešane sa alkoholom, izazivaju mučninu. Morala sam da gledam ispod jezika da li je progutao, ali on je tablete krio između zuba. Posle sam ih nalazila u farmerkama.

- Jednom kada je postalo toliko drastično, razmutila sam atbletu i stavila je u čaj kako bih pokušala da ga nateram da ostane kod kuće. Epilog svega: spavao je 24 sata! Bilo je zastrašujuće, nikad više to nisam pokušala.

Njih dvoje su živeli odvojenbo posle tri godine braka, a posle pet su se razveli. Imaju sina Kaluma koji je trenutno guru. Endži je, s druge strane, postala lični trener i trenirala je Šer i Šeron Stoun.

- Ne žalim ni za čim u prošlom životu, ništa ne bih promenila. Moj sin je sada guru i ima neverovatan život. Samo mi je žao što Džordž nije ovde da to vidi. Ali to je bio njegov izbor.

Video: Damjanović objašnjava kako je dao dva gola Junajtedu i kako mu je Ferguson pogurao karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    19. maj 2020 | 15:50

    Vidim sve ti nešto loše, a legende Džordža Besta nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA