≫ 

Odbila je Ronalda, čuje se sa Nejmarom, a sada bez ičega na sebi pozira pred 5 miliona fanova!

Ruska manekenka ponovo provocira javnost "vrelim" fotografijama

  • 1
Viktorija Odintcova Printskrin: Instagram/viki_odintcova Verified

Jedna od najpopularnijih manekenki sveta, Viktorija Odintcova, "otvorila je pre nekoliko meseci svoj sportski dosije" i šta joj sve stiže u inboks od najvećih sportskih zvezda počev od Kristijana Ronalda, koga je odbila, pa do Luisa Hamiltona i Nejmara, sa kojim se ponekad čuje.

Sem bilo čega vezanog za sport i sportiste, Viki je poznata i po čestim obnaženim fotografijama na Instagramu, jednu je objavila nedavno, ali ovoga puta je bez ičega na sebi.

- Čini mi se da svi pišu istu poruku, pošalju na sve adrese i ko god odgovori, onda sledi "Ok, hajde da uradim to". Za mene to nije interesantno - rekla je ona, a zatim ponovo udarila na Ronalda.

- Naravno da mu nisam dala šansu, ma kakvi! Znam neke druge devojke kojima je takođe pisao, pa sam odmah shvatila: "Dečko, zbogom, obrisan si!"

Ronaldo je sada u stabilnoj vezi sa Georginom Rodrigez, sa kojom ima i ćerku Alanu Martinu, kao i još troje dece koje je Portugalac dobio sa surogat majkom. Pre toga je bio u dugogodišnjoj vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, tako da je očigledno "slab" na ruske manekenke.

Pored Ronalda, Odintcova je pomenula još dve velike sportske zvezde - Luisa Hamiltona i Nejmara, kojima nije "dala korpu" kao Kristijanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laky

    20. jul 2020 | 20:49

    Taman. Ova bolja od one sto je devojka golmana Ajntrahta. Ima sve kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA