≫ 

Izlazi po Beton hali i beogradskim splavovima, a sada Džumhurov brat podržava Veliku Albaniju

I on je jedan od onih koji su "dali srce" objavi Due Lipe u kojoj su mapa takozvane Velike Albanije uz reči da su Albanci autohtoni stanovnici tog područja

  • 28
Zlatan Džumhur, Sofija Milošević Foto: instagram.com/zlatandzumhur/

Albanska pevačica Dua Lipa, koja je poreklom sa Kosova i Metohije, uzburkala je javnost u Srbiji skandaloznom objavom na Instagramu kojom promoviše Veliku Albaniju, a samim tim i terorizam, secesiju i agresiju prema nekoliko zemalja u regionu.

U moru ljudi koji su lajkovali njen u objavu, kojih je više od 500.000 našla su se imena poput Frančeska Totija (koji pitanje je da li je uopšte i upućen šta lajkuje), ali i neka poznata imena javnosti u Srbiji.

Jedan od njih je i brat najboljeg tenisera Bosne i Hercegovine, Zlatan Džumhur, koji je jedan od onih koji su lajkovali objavu o velikoj albaniji i "autohtonim" Albancima.

Momak koji toliko često dolazi u Beograd, koji redovno izlazi po Beton hali i splavovima u našoj prestonici, svakako bi trebalo da vodi računa šta podržava na internetu, naročito ako je u pitanju nešto tako osetljivo kao što je promovisanje terorističkih ideja koje podrazumevaju secesiju ogromnog dela teritorije Srbije (celo Kosovo i Metohiju, Rašku oblast i jug Srbije do Niša).

Džumhur je inače pokušao sa teniskom karijerom, ali nije bio toliko uspešan poput svog starijeg brata. Bavi se manekenstvom, pa je uz to i zahvaljujući bratu koji je rado viđen gost u Beogradu i prijatelj mnogih srpskih tenisera, uključujući i Novaka Đokovića, stekao društvo u prestonici Srbije, odakle redovno objavljuje slike na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
Brother from another mother?? @damirdzumhur 😂👦👦👬 #brotherA post shared by Zlatan Dzumhur (@zlatandzumhur) on

Zlatan Džumhur je 2018. godine diplomirao u Sarajevu na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. S tim obrazovanjem bi trebalo da zna šta lajkuje i koliko je opasna ideja koju je Dua Lipa predstavila.

Zlatan Džumhur Zlatan Džumhur među ljudima koji su lajkovali objavu Due Lipe; Printskrin: Instagram.com/zlatandzumhur

Nema sumnje da će ubuduće morati ozbiljnije da pripazi šta lajkuje, jer u modernom vremenu čak i jedan običan lajk, može čoveka da dovede u problem.

Videćemo kako će on na kraju objasniti svoj postupak.

Pogledajte neke od njegovih fotografija iz Beograda u galeriji:

Video: Džumhur: Srećan sam što ću igrati protiv Novaka u svom gradu

Video: Al je grmelo: Nole u provodu sa Damirom Džumhurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA