Ruska olimpijka u zagrljaju Mekgregora, noć pre nego što je Konora žena oralno zadovoljila na jahti

Irac definitivno uživa na krstarenju Azurnom obalom

  • 0
Karolina Foto: Instagram/karolisha.s

Atraktivna Ruskinja Karolina Sevastjanova, koja je u ritmičkoj gimnastici osvajala medalje na Olimpijskim igrama, nedavno je dospela u žižu javnsoti zbog fotografije sa MMA borcem Konorom Mekgregorom.

Sevastjanova je zajedničku fotku iz noćnog provoda okačila na Instagram, a to verovatno ne bi ni bilo toliko bombastično da Irac dan kasnije nije imao vrelu kaciju sa suprugom na jahti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Karolina (@karolisha.s) on

Naime, Mekgregor krstari Azurnom obalom, a nedavno su ga paparaci uhvatili kako ga supruga oralno zadovoljava i fotografije su vrlo brzo obišle svet.

Pojedini ruski mediji su čak napisali da je između Mekgregora i Karoline bilo nešto više, ali je verovatnoća za to mala s obzirom na to da je Konor sa porodicom na letovanju.

Zanimljivo, sa Karolinom se neko našalio i da je u pitanju fotošop i da se nije družila sa Mekgregorom, a vi u nastavku pogledajte galeriju fotografija koje su definitivno prave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA