≫ 

Sve je stalo kada je ona kročila na Marakanu

Voditeljka Zvezda TV-a ukrala šou na generalnoj probi crveno-belih

  • 29
Tatjana Šajković; FK Crvena zvezda i FK Borac iz Banjaluke Foto: Marko Jovanović

Voditeljka Zvezdine televizije, Tatjana Šajković, "ukrala je šou" na generalnoj probi crveno-belih na meču protiv Borca iz Banjaluke. Crveno-beli su pobedili sa 3:0, a malobrojni predstavnici novinara i fotoreporteri, primetili su da se Zvezdina voditeljka posebno "skockala" za ovaj meč, gde je na kraju intervjuisala trenera Dejana Stankovića i aktere Zvezdine pobede.

Kada se pojavila u seksi kombinezoni na Marakani, mnogi pogledi bili su uprti u nju i fudbal je na momenat postao sporedna stvar.

Nešto slično dešava se i u Italiji, kada se na stadionu pojavi Dileta Leota, najpopularnija italijanska sportska novinarka, koja je sada u žiži javnosti zbog šuškanja da između nje i Zlatana Ibrahimovića, zbog čega je navodno i raskinula sa bokserom Danijeleom Skardinom.

Šajkovićeva je u nekoliko navrata ranije, dok je vodila konferencije za medije, bila u žiži javnosti navijača u Srbiji i nema sumnje da zaslužuje mesto među najseksipilnijim voditeljkama i portparolkama u srpskom fudbalu.

Oduševila je navijače Zvezde, ali i mnoge svetske medije zbog dekoltea koji je bio primetan u nekoliko navrata na konferencijama. Sada je bila "zakopčana do grla", ali je kombinacija bila takva da je se ne bi postidele ni voditeljke poput Dilete Leote iz prestonice svetske mode.

Štikle bi sigurno upotpunile sve, ali se Tatjana opredelila za "sportsku eleganciju" i patike kako bi joj bilo udobnije dok čeka kraj meča.

Pogledajte i njenu galeriju fotografija sa utakmice, kao i neke prethodne koje su posebno izazvale pažnju javnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA