Miha psovao na srpskom jer nije mogao da zakači kanap, žena i deca plakali od smeha i snimali ga

Hit snimak iz doma Mihajlovića

  • 6

Siniša Mihajlović uživa na odmoru posle naporne sezone u kojoj je je vodio i bitku života i pobedio leukemiju! Nakon što je s Bolonjom imao solidnu sezonu, Miha je s porodicom otputovao na neku od egzotičnih destinacia u Italiji.

Bio je i na rođendanu poznatog milionera Đanluke Vakija, gde je oduševio stajlingom, a dan kasnije njegove ćerke objavile su i snimak na kojem se vidi lepo raspoloženje, šala i osmesi u domu Mihajlovića.

Siniša je pokušavao da zakači kanap i dekoraciju na jednu od garnišni, ali mu to nije uspevalo, što je do suza nasmejalo njegovu suprugu Arijanu i ćerku Viktoriju, koja je snimak objavila na društvene mreže.

Mihi se u jednom momentu otela i psovka na srpskom, iako je sa njima pričao na italijanskom jeziku, a zatim je i proslavio srpskim uzvikom kada je konačno namestio šta je želeo, a sve pogledajte u snimku na početku teksta.

Pogledajte i fotografije Mihine najstarije ćerke Viktorije, koja pleni lepotom i izaziva mnogo pažnje na društvenim mrežama i u Srbiji i u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA