≫ 

Mekgregor dao 3 miliona dolara za moćnu jahtu koja liči na Lamborgini automobil

MMA borac ne krije svoju strast prema jahtama

  • 2
Konor Mekgregor, Di Devlin Foto: Instagram.com/deedevlin1/

Irski MMA borac Konor Mekgregor, inače nekadašnji UFC šampion u dve kategorije, počastio se novom jahtom vrednom čak tri miliona dolara!

U pitanju je super-jahta Lamborgini koja je u stilu automobila iste marke, a svetski mediji javljaju da su napravljena samo 63 primerka tog broda. Sam Mekgregor je ovu vest podelio na svom Instagram profilu, uz napomenu da je Irac tek 12. vlasnik pomenute jahte.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Mekgregor se poslednji put u ringu borio u januaru ove godine kada mu je rival bio Donald Serone. Potom je u maju najavio penzionisanje, ali je u međuvremenu dogovorio borbu sa Dastinom Poarijeom.

Naime, UFC je želeo da organizuje meč 23. januara 2021. ali Mekgregor insistira da bude u 2020. godini i to za 21 novembar, a ukoliko ne može onda 12 ili 19. decembar.

Inače, Mekgregor je nedavno bio u centru skandala kada je navodno jednoj  ženi pokazivao genitalije, a ova ga je prijavila policiji koja mu je "upala" na sadašnju jahtu kojom je krstario Azurnom obalom.

Upravo je na toj jahti Irac "uhvaćen" u akciji sa suprugom koja ga je oralno zadovoljavala, a vi u nastavku pogledajte te fotografije "paparaca" načinjene krajem jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA