≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ženama sam plaćao silikone zbog ucena, igrači u Premijer ligi koriste prostitutke pred meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niklas Bendner će definitivno uzdrmati fudbalski svet svojom fotografijom

  • 5
Nicklas Bendtner Foto: Profimedia

Legendarni danski fudbaler Niklas "Lord" Bendtner, koji je svojevremeno nosio dres Arsenala, nedavno je izdao autobiografsku knjigu u kojoj je opisao sviju bogatu i donekle kontroverznu karijeru.

Nakon što je otkrio koliko je novca znao da potroši na ruletu za sat i po vremena, Bentner je "poglavlje" posvetio i ženama koje su ga okruživale.

Tako je za jednu rekao da ga je ucenjivala detetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moije nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj "kozmetički" put - rekao je Danac.

Ono što je svakako privuklo pažnju britanske javnosti jeste izjava da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki. Čak i noć pred važne mečeve.

- Ako ste skloni neverstvu, mnogo je bolje naručiti prostitutku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gde su devojke jako želele seks, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale - rekao je Bendtner.

Inače, Danac je od 2017. godine u vezi sa top modelom Filin Roepstrof.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2020 | 21:15

    Neznam ali ja mislim da ne bi mogao biti sa prostitutkom,da uzivam u raljama zivota sa njom a da mi se vrti u glavi sa koliko je bila do pre sat vremena pre mene i koje bolesti mozes dobiti prilikom seksualnog cina ili uopste njene vaginalne higijene,mozda nismo svi isti tako i neosudjem nikog ko koristi njihove usluge

  • NekoKoTeZna

    12. oktobar 2020 | 22:43

    Oni ne placaju za njihove usluge nego placaju da bi otisle posle sexa...onima koji imaju para je najlakse da plate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA