≫ 

Dončić kupio vilu od 2,7 miliona dolara u ulici svog gazde milijardera: Sve pršti od luksuza

Najbolji igrač Dalasa sada će biti komšija Marka Kjubana

  • 3
Luka Dončić Foto: Facebook/CandysDirt.com, Tanjug/AP

Luka Dončić je kupio novu kuću u Dalasu za 2,7 miliona dolara, za koju su američki mediji otkrili da se nalazi u istoj ulici u kojoj živi i vlasnik NBA tima za koji nastupa, Mark Kjuban.

Nije tajna da je Dončić Kjubanov miljenik, a sada će biti i komšija američkog milijardera za koga procenjuju da je "težak" 4,3 milijarde dolara.

Dončić je pazario luksuznu vilu s bazenom, koja ima veliko dvorište i mnogo zelenila, a unutra je opremljena najmodernijim nameštajem i aparatima.

Kuća ima 485 kvadratnih metara, a ovo zadovoljstvo Dončića je koštalo 2.7 miliona dolara.

Dončić u Dalasu ima trogodišnji ugovor po kojem je u prve dve sezone zaradio 13.763.790 dolara, dok će u poslednjoj godini ugovora dobiti 8 miliona dolara. Nakon toga Dončić bi mogao da potpiše novi ugovor koji će sasvim sigurno biti jedan od najvećih u ligi, po ugledu na Stefa Karija, Kevina Durenta, Rasela Vestbruka, Lebrona Džejmsa... koji imaju preko 38 miliona dolara.

Ipak, Dončić je početkom godine potpisao novi sponzorski ugovor vredan 100 miliona dolara, po kojem će za nošenje patika sa logom Džordan, dobijati godišnje 20 miliona dolara.

Tako ne iznenađuje što je za ovaj pravi mali raj, iskeširao 2.7 miliona dolara.

Video: Marjanović držao Dončića da se ne pobije sa Markusom Morisom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA