≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva podrška za Dzjubu: Takva veličina i erekcija... Više puta sam gledala kako masturbira

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata navijačica traži da se kapiten vrati u reprezentaciju

  • 1
Marija Liman Printskrin: Instagram/limanmaria

Atraktivna ruska manekenka i top model Marija Liman, koja se proslavila pojavom na Svetskom prvenstvu 2018. godine, stala je u odbranu kapitena reprezentacije Artjoma Dzjube koji je iz iste izbačen zbog eksplicitnog snimka!

Limanova je na svom Instagram profilu pre nekoliko dana napisala poruku podrške Dzjubi koji je "pao" nakon što se u javnosti pojavio video snimka na kom se vidi kako masturbira.

Na početku se činilo da mu je inspiracija biola poznata voditeljka Marija Orzul, ali se u međuvremenu pojavila vest da je Dzjuba to radio zbog Natalije Veretenikove koja ga je i snimala.

Na sve to, pomenuta Marija Liman je rekla:

- Kako je moguće da se ovo dešava? Bila sam najlepša navijačica na SP i ponosna sam na rezultate Rusije. Ali do njih ne bi došli da nije bilo Dzjube. Kako možete da ga izbacite zbog onoga što je radio u slobodno vreme - zapitala se Marija i dodala:

- Mnogi bi trebalo da budu zahvalni što su ga videli golog, a da nisu platili. Da je imao nalog na "Onlyfans", verovatno bi zaradio milione na ovom snimku. Ja sam ovaj video sa zadovoljstvom gledala desetak puta i drago mi je što sam videla takvu veličinu i erekciju.

U nastavku pogledajte i galeriju Marije LIman koja se skidala gola zbog Rusa na Mundijalu:

Video: Samohrana starleta Sindi svojim stavom sablažnjava svet


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA