≫ 

Seksi Viktorija mučila Srbiju: Naše gracije nisu imale lek za jednu od najlepših rukometašica sveta

Dala je šest golova našem timu iz osam pokušaja

  • 0
Viktorija Lukač Printskrin: Instagram/lukacsviki

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske u nedelju sa 38:26, a jedna od najboljih na terenu u redovima protvničkog tima bila je Viktorija Lukaš!

Reč je jednoj od najlepših rukometašica sveta (25) koja je sa pozicije desnog krila postigla čak šest golova i koja je članica tamošnjeg Đera.

Zbog svog atraktivnog izgleda i lepog lica, Viktorija je privukla veliku pažnju javnosti još na otvaranju Evropskoig prvenstva u 1. kolu potiv Hrvatske. Doduše, na tom meču je postigla samo dva gola.

Inače, Mađarice u narednom kolu igraju protiv Holandije i u slučlaju pobede doneće Srbiji plasman u drugu fazu - bez obzira na rezultat naših gracija protiv Hrvatske.

S druge strane, ako Srbija dobije Hrvatice bilo bi poželjno da Viktorija i Mađarska izgube od Holandije. To bi onda značilo da će naš tim u drugu fazu preneti četiri boda, odnosno ući u ravnopravnu borbu za medalju.

A dok čekamo rasplet u grupi, vi se uverite u lepotu mađarskog desnog krila:

Video: Fitnes sa Stefanom i seksi Šveđankom: Vežbe za noge i gluteus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA