≫ 

Haljina sa Kosova, maska koja "ubija" koronu: Poznati detalji glamuroznog izgleda Ronaldove Georgine

Supruga asa Juventusa pojavom je oduzimala dah

  • 2
Georgina Rodrigez Foto: Profimedia/ddp USA

Na nedavnoj dodeli "Globe Soccer Awards" trofeja za najboljeg igrača veka u Dubaiju, laureat Kristijano Ronaldo i njegova lepša polovina Georgina Rodrigez, pokupili su svu pažnju prisutnih, toliko da nije bilo šanse da bilo koja druga zvanica iskoči u prvi plan.

Posebno je sijala Georgina, njena pojava u crvenoj haljini je sve ostavila bez daha o čemu je već bilo reči, mada su španski mediji tek dva dana posle pisali o nekim malo poznatim detaljima njenog stajlinga.

Naime, baš ta haljina o kojoj svi pričaju, koja je Georginu učinila kraljicom te večeri, šivena je na Kosovu, i to u Prištini, od sada već čuvene VIP kreatorke Hjurije Stuble, odgovorne za "autfit" lepe Georgine.

Ono što je nekima takođe privuklo pažnju, naravno ne toliko kao haljina, je maska koju je nosila Georgina te večeri. Naizgled obična, ali je u pitanju tehnološki napredna zaštita od virusa, koja omogućava čak devedesetpostotnu odbranu od aktuelne korone, i ostalih mikročestica i mikroorganizama.

U pitanju je portugalski produkt, ispitan i odobren od strane tamošnjeg molekularnog instituta, čija je tajna u višeslojnosti tkanine koja ne gubi na efikasnosti ni posle pranja. Može se naći u slobodnoj prodaji po ceni o 8 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    31. decembar 2020 | 16:55

    Haljina je iz Srbije,posto je Kosovo i Metohija takodje deo Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA