"Alooo, slabiću i amateru, gde ti je pesmica?": Vuletić isprozivao Ibru zbog valjanja u snegu

Potpredsednik Partizana kritikovao prvu zvezdu Milana

  • 20
FK Partizan predstavlja novi kalendar Foto: Marko Jovanović

Sjajni napadač Milana Zlatan Ibrahimović je izazvao pažnju javnosti videom koji je okačio na društvenim mrežama, a u kojem se valja u snegu poptuno nag.

Njegov snimak mnoge je podsetio na čuveni video potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića koji je pre nekoliko godina u sličnom stilu obeležio jedan zimski dan na Kopaoniku.

Profesor Pravnog fakulteta je međutim otišao i korak dalje i javno isprozivao napadača Milana, jer nije u potpunosti ponovio njegov "podvig".

- Alooo, slabiću i amateru, a dje ti pesmica? - napisao je Vuletić na Tviteru i podsetio da je on prilikom svog perfomansa na snegu otpevao: "Briga me za zimu, briga me za sve, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golub

    31. decembar 2020 | 19:48

    Ja kao veliki navijac Partizana od kad znam za sebe a to je pola veka stidim se ,crvenim I sramota me ko nam vodi I predstavlja klub I zbog njih takvih sam toliko postao hladnokrvan prema klubu da mi je postalo svejedno dal pobedjuje ili gubi pa cak sam poceo I da navijam da izgube ,zalosno ali je tako.

  • pit bull

    31. decembar 2020 | 18:50

    Izuzetno iritantan tip.

  • Djuro

    31. decembar 2020 | 21:36

    Dajte kilo prasećeg i kilo jagnjetine za prof. Okultisa, inače mozak ne radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA