≫ 

Jokićeva prirodna lepotica bez trunke silikona: Od kako se oženio njom, Nikola kida kao nikad pre!

Da li je ona razlog MVP partija srpskog centra?

  • 35
Natalija Maćešić, Nikola Jokić, žena Nikola Jokić sa suprugom Natalijom; Foto: Instagram.com/nmacesic

Nikola Jokić igra sezonu snova u NBA ligi, a trenutno je jedan od glavnih kandidata za MVP titulu, ako ne i prvi favorit. Poslednja u nizu vrhunskih partija srpskog centra viđena je u pobedi Denvera nad Jutom, koja je vezala 12 uzastopnih pobeda do duela sa Jokićevim timom.

Jokić je bio nezaustavljiv, čak ni trenutno najplaćeniji centar NBA lige Rudi Gober, koji je i jedan od najboljih defanzivaca lige iz godine u godinu, mu nije mogao ništa. Nikola se poigravao sa njim i na kraju je izjednačio svoj lični rekord sa 47 poena. Verovatno bi ga i oborio, da ga trener Majk Meloun nije izveo sa terena u poslednjih nekoliko minuta meča, ne znajući da mu samo poen fali da obori lični rekord.

Jokić je i u nekoliko prethodnih sezona igrao sjajno, dva puta uzastopno uvršten je u jednu od najboljih petorki NBA lige, ali ova sezona je posebna priča. Nikad nije bio ovako dominantan.

Razlog za vrhunske partije Jokića može da bude i njegov privatan život. Jokić se u oktobru oženio Natalijom Maćešić, sa kojom je u dugogodišnjoj vezi, još iz školskih dana.

Nije redak slučaj da mnogi sportisti posle ženidbe igraju još bolje, a očigledno je to slučaj i sa Jokićem, kome očigledno prija bračni život.

Natalija je takođe iz Sombora, kao i Nikola, a već nekoliko godina živi sa Jokićem u Denveru, gde je i diplomirala na Univerzitetu u Koloradu. I ona je ljubitelj prirode, putovanja i konja, kao i njen suprug, koji svoje milione najviše i troši u štali, gde ima nekoliko skupocenih ljubimaca.

Ono što je mnogima simpatično kada je Jokićeva devojka u pitanju, jeste i to što je u pitanju prava prirodna lepotica, koja nema ni trunke silikona u sebi, što je redak slučaj kada su u pitanju današnje devojke sportista, koje uglavnom izgledaju kao "klonirane" i liče jedna na drugu sa napumpanim ustima i grudima.

Pogledajte i neke od fotografija Jokićeve supruge koje pokazuju njenu prirodnu lepotu:

Video: Jokićs on fire: Pogledajte kako je srpski centar nadmudrio protivnike u rekordnoj večeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    1. februar 2021 | 15:59

    Natalija je prirodno lepa i pametna devojka. Hvala Bogu da nije radila estetske operacije, kao ni Jelena Đoković. Danas devojke u Srbiji zadnji dinar daju na silikone i sve su slične, valjda imaju istog estetkog hirurga.

  • XX

    1. februar 2021 | 16:29

    Malo je ovakvih,lepe,prirodne...

  • 😊

    1. februar 2021 | 16:18

    Лепо чељаде. Браво Никола!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA