≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad nije pobedio Novaka, ali se dobro oženio: Šardijeva supruga je mnogo veća zvezda od Francuza

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog pandemije korona virusa Australijanci neće videti Suzan Šardi

  • 1
Suzan Šardi, supruga, Žeremi Šardi Foto: Instagram/susanchardy

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u odbranu titule na Australijan openu kreće od Žeremija Šardija, francuskog veterana, 66. igrača na svetu, sa kojim ima idealni skor 13-0.

Gde god da ga je spazio Novak ga je tukao pa možda i otuda malo više frustracije kod Francuza koju je ispoljio pre nekoliko nedelja kada se pobunio tvrdeći da Đoković i ostali igrači iz top 3 imaju privilegije u karantinu u Australiji koje on i drugi nemaju.

Žeremi Šardi definitivno nije teniser kojeg bi Novak trebalo da se plaši. Polako, ali sigurno Francuz klizi ka penziji, a karijeru će pamtiti uglavnom po četvrtfinalu na Australijan openu i to sada već davne 2013. godine. Od ostalih uspeha tu su 4. kola na Rolan Garosu (dva puta), Vimbldonu i US openu.

Ipak, ako nije imao puno uspeha na teniskom terenu, Šardi ga je imao van njega pošto je prošao vrlo dobro. Od nagrada na turnirima koje je igrao zaradio je blizu 10 miliona dolara, a u februaru prošle godine dobio je i naslednika u braku sa manekenkom Suzan Šardi.

Maleni Stoun je rođen istog dana kao i tata, ali u porodici francuskog tenisera ubedljivo najveću pažnju privlači atraktivna Suzan, koja je dete iz mešovitog braka između belca i majke crnkinje. Zbog pandemije korona virusa ona neće moći da podrži supruga u Melburnu.

Inače, Suzan i Žeremi su se upoznali u Majamiju, a kako izgleda zanosna supruga francuskog tenisera pogledajte u priloženoj galeriji.

Video: Kakvu mašinu vozi Nole: Ima 1.020 konjskih snaga, košta oko 110.000 evra i liči na betmobil


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    5. februar 2021 | 13:49

    Muškarci ipak više zavide onome ko ima lijepu ženu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA