Preokret! Milica Pavlović tvrdi da se Ibrahimović veseli dok ona peva: Evo koju poruku mu je poslala

Posle Nade Topčagić, i jedna od najlepših srpskih pevačica se obratila Ibrahimoviću i istakla zadovoljstvo što zvezda Milana uživa uz njen glas

  • 21
Zlatan Ibrahimović, Milica Pavlović Foto: instagram/iamzlatanibrahimovic, Instagram/senoritamilica

Nakon što se na društvenim mrežama i u medijima proširio snimak kako Zlatan Ibrahimović slavi pobedu Milana i jubilarni 500. gol u karijeri uz srpski narodnjak "Jutro je", koji u orgiginalu izvodi Nada Topčagić, još jedna srpska pevačica se javila uz tvrdnju da je zapravo Ibrahimović slušao njenu izvedbu te pesme.

Nada se ubrzo javila nakon što je videla snimak i za Telegraf poručila da bi volela da upozna Ibrahimovića kada bude došao na meč protiv Zvezde 17. februara, a sada je došlo do preokreta, pošto Milica Pavlović tvrdi da se zapravo Zlatan veselio uz njenu izvedbu ove čuvene pesme.

Milica je imala samo reči hvale na račun fudbalera Milana i istakla je da joj je čast što takva zvezda poput Ibrahimovića uživa u slobodnom vremenu slušajući nju kako peva.

- On je neverovatno talentovan i uspešan, neko ko uživa divljenje u celom svetu i naravno da mi je drago i zadovoljstvo ako slobodno vreme koristi tako što uživa uz mene. Šta bih drugo mogla da kažem, Zlatan je stvarno zlatan - rekla je Milica za Telegraf.

Pogledajte i snimak kako se Zlatan Veseli uz pesmu "Jutro je" i procenite i sami ko peva:

Video: Ibra luduje uz srpski narodnjak Jutro je

Pogledajte i zašto Milicu Pavlović smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih srpskih pevačica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA