≫ 

Pavkov kao novi patrijarh, drži Ibru i Mandžukića u naručju kao bebe: Hit montaže posle gola Milanu

Navijači Zvezde ponovo slave svog starog heroja

  • 33
FK Crvena zvezda - FK Milan Milan Pavkov slavi gol protiv Milana; Foto: Marko Jovanović

Milan Pavkov je ponovo bio heroj Crvene zvezde! Kada se bude penzionisao i kada bude u dubokoj starosti, imaće šta da priča unucima, makar više ne odigrao nijedan meč u karijeri!

Dao je dva gola Liverpulu i faktički je sam pobedio šestostrukog prvaka Evrope, dao je gol večitom rivalu Partizan, pamti se njegova herojska partija protiv Salcburga kada je pokrenuo preokret Zvezde za prvi ulazak u Ligu šampiona, a sada ga navijači Zvezde ponovo slave posle gola za 2:2 protiv Milana sa igračem manje u 93. minutu.

Navijači Zvezde pevaju Pavkovu još od meča sa Liverpulom i on je doživeo nešto što mnogi igrači Zvezde mogu samo da sanjaju, da im peva cela Marakana. Ima čak i dve različite pesme koje mu Delije pevaju, a njegov podvig opevan je čak i u guslarskoj izvedbi, koja je ponovo hit.

Društvene mreže su "gorele" posle gola Pavkova, a ponovo su se aktivirali neki stari mimovi, ali su napravljeni i neki novi.

Neki su išli čak i dotle, da su Pavkova proglasili novim patrijarhom, jer je upravo 18. februara i proglašen novi patrijarh Srpske pravoslavne crkve.

Ustoličen novi Patrijarh 👏👏🙏🙏Posted by Dnevna doza Srbije na Fejsbuku on Четвртак, 18. фебруар 2021.

Pojedini su podsetili na neke stare fotografije Pavkova, dok je u pojedinim montažama Alisonu pridodat i Donaruma, a na nekima Pavkov drži Ibrahimovića i Mandžukića kao bebe u naručju.

Pogledajte i sve montaže koje od gola Pavkova kruže društvenim mrežama:

Video: Zvezdin guslar ispevao novu himnu za Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drazen

    19. februar 2021 | 10:01

    Pricajte vi sta god hocete,trolujte,ne bitno,ali Pavkov je igracina za velike utakmice.Em sto ume svojom visinom da odvuce dva protivnicka igraca,da proigra,i da zabije glavom kad treba! Pavkov!

  • maja taneski

    19. februar 2021 | 11:49

    Kao i uvek Milan Pavkov!!!! Ne znam zašto g-din Stanković toliko forsira Italijane, a na klupi drži igrača koji je talentovan i željan igre... Svaka čast za gospodina Pavkova!

  • Qwer

    19. februar 2021 | 10:50

    Cenim to što je Pavkov uradio ali Ibrahimović i Mandžukić su ne samo za njega, nego i za hiljade drugih fudbalera, nedostižni. Ali šalu je Bog ostavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA